Volkswagen sloopauto verkopen

Snel en gemakkelijk jouw Volkswagen verkopen? Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw Volkswagen sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Volkswagen sloopauto snel en gemakkelijk verkopen

  Een sloopauto wordt doorgaans gedefinieerd als een voertuig dat door aanzienlijke schade of technische mankementen niet langer veilig is om mee te rijden op de openbare weg. De problemen kunnen variëren in omvang, vaak het resultaat van een ongeval of van slijtage door ouderdom. Hoewel sommige sloopauto’s nog steeds rijvaardig zijn, voldoen ze niet meer aan de wettelijke eisen voor een geldige APK-keuring. Wil je jouw defecte of afgekeurde Volkswagen auto aan ons verkopen? Is jouw Volkswagen klaar voor de sloop? Dan ben je van harte welkom bij Sloopautokoper! Wij zijn gespecialiseerd in de demontage van auto’s en we bieden concurrerende prijzen en uitstekende service bij de verkoop van jouw sloopauto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw Volkswagen sloopauto op

  Indien het tijd is om afscheid te nemen van je Volkswagen en deze naar de sloop te brengen, staat ons ervaren team bij Sloopautokoper tot je dienst. Wij zorgen voor een zorgeloze afhandeling, van het ophalen van je sloopauto tot aan de complete administratieve afwikkeling en het transport. Zonder dat je je druk hoeft te maken over de logistiek en het papierwerk, maken wij het proces zo gemakkelijk mogelijk. Bovendien beloven we een eerlijke prijs voor je Volkswagen, zodat je een onbezorgde en financieel aantrekkelijke verkoop tegemoet gaat.

  Volkswagen sloopauto laten ophalen
  Volkswagen sloopauto naar de sloperij

  Ontvang een vrijblijvend bod

  Het proces om je Volkswagen sloopauto van de hand te doen is verrassend eenvoudig. Sloopautokoper garandeert dat je binnen 24 uur een vrijblijvend bod hebt, ongeacht de conditie waarin je Volkswagen zich bevindt. Het maakt niet uit of je Volkswagen schade heeft of niet door de APK komt; ons team zorgt dat je een rechtvaardige en marktconforme prijs aangeboden krijgt. Zo weet je zeker dat je de beste prijs ontvangt en dat je jouw sloopauto moeiteloos en snel kunt verkopen. Ontdek wat jouw Volkswagen sloopauto waard is!

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.
  Volkswagen naar de autosloperij

  Volkswagen naar de autosloperij

  Bij sloopautokoper ontvang je de hoogste vergoeding voor je sloopauto. Hoe verloopt de verkoop van jouw beschadigde Volkswagen bij ons? Je traject start door een offerte aan te vragen. Dit kan je doen door het kentekenformulier op onze website in te vullen of contact met ons op te nemen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een eerlijk, kosteloos en geheel vrijblijvend bod op jouw Volkswagen. Daarna plannen we een afspraak in om jouw sloopauto op te halen, dit kan ook in de avonduren of in het weekend. De chauffeur komt de auto bij je afhalen, betaalt jou het afgesproken bedrag en verstrekt de RDW-vrijwaring.

  Bereken hier de waarde van jouw sloopauto

  Ontdek vandaag nog de waarde van je sloopauto door het kentekenformulier in te vullen. Verkoop je sloopauto voor een eerlijke prijs en geniet van een vlotte afhandeling. Kenteken ingevuld? Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod!

   Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

   Mijn auto:

   Merk:

   Type:

   Motorinhoud:

   Brandstof:

   Vul hier jouw gegevens in:
   De voordelen van het verkopen van je

   VW sloopauto

   • Onze gespecialiseerde chauffeurs kunnen jouw Volkswagen auto ophalen op een tijdstip dat jou het beste schikt. Dit kan zelfs in de avonduren of tijdens het weekend.
   • Zodra we jouw sloopauto ophalen, krijg je onmiddellijk betaald en ontvang je het vrijwaringsbewijs. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over je auto.
   • Met onze ruime ervaring zorgen we altijd voor de meest geschikte oplossing voor jouw auto en de onderdelen. We halen alle bruikbare Volkswagen onderdelen uit de auto op onze autosloperij en bieden deze aan tegen een redelijke prijs. Wat overblijft van de auto gaat door onze machine en wordt als oud ijzer verkocht.
   Sloopauto verkopen aan sloopautokoper

   Reviews

   Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

   Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
   Roy Knubben
   Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
   Kyo

   Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

   Bo van Zalk

   Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

   Benny Reuvers Directeur

   Benny Reuvers

   Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

   Laat je gegevens achter

   Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden