Tesla sloopauto verkopen

Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een bod op jouw Tesla sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Jouw Tesla sloopauto

  Wil jij jouw Tesla verkopen die klaar is voor de sloop? Zoek dan niet verder. Sloopautokoper is een geweldige keuze voor iedereen die zich wil ontdoen van zijn oude of kapotte Tesla en er wat geld voor terug wil verdienen. We zijn gespecialiseerd in demontage auto’s en wij bieden de beste prijzen en de snelste service als het gaat om de verkoop van jouw sloopauto.

  Het inleveren van jouw oude, kapotte of total losse Tesla kan veel zorgen met zich meebrengen. Wij streven ernaar om het proces snel, handig en zo stressvrij mogelijk te maken voor een probleemloze ervaring. Wij bieden gratis afhalen, geen verborgen kosten en directe betaling inclusief vrijwaring. Vul het kentekenformulier in en ontvang direct een bod op jouw Tesla sloopauto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Schadeauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw Tesla sloopauto op

  Wij accepteren voertuigen in elke staat, zowel rijdend als niet-rijdend. Ook elk Tesla model. Dus als je Tesla nu te beschadigd is om te rijden; ons team staat voor je klaar om de auto op te halen. Wacht niet langer en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een bod aan voor jouw sloopauto. Binnen 24 uur ontvang jij een bod op jouw auto en komen wij jouw sloopauto ophalen.

  Tesla sloopauto

  Onze schadeauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.
  tesla naar sloperij
  Tesla sloperij

  Jouw Tesla voor de sloop aanbieden

  Bij sloopautokoper krijg jij de beste prijs voor jouw sloopauto. Hoe gaat het verkopen van jouw schadeauto bij ons in zijn werk? Allereerst kun je een prijsaanvraag indienen het kentekenformulier op onze website of neem direct contact met ons op. Ontvang binnen 24 uur een eerlijk, gratis en geheel vrijblijvend bod op jouw Tesla. Daarna maken we samen een afspraak wanneer we jouw sloopauto komen afhalen, dit kan ook in de avonden of in het weekend. Onze chauffeur komt de auto ophalen, betaald jouw het afgesproken bedrag en geeft de RDW vrijwaring.

  De voordelen van jouw Tesla sloopauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

  • Jouw auto wordt opgehaald wanneer het jou uit komt. Zelfs in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de Tesla schadeauto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto in onze autosloperij en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
  Tesla sloopauto verkopen

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden