Sloopauto verkopen in Oss?

Verkoop jouw sloopauto. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

Bel ons: 06 24 89 20 17

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Jouw sloopauto verkopen in Oss

  Functioneert hij niet meer of staat je auto op het punt staat om naar de sloop te gaan? We begrijpen dat dit voor de nodige zorgen kan zorgen. Gelukkig staan wij klaar om deze zorgen van je over te nemen. Je kunt bij ons je sloopauto verkopen in Oss. Maar daar blijft het niet bij, we gaan nog verder. We geven jouw auto een tweede leven door herbruikbare onderdelen zorgvuldig te demonteren en deze onderdelen worden elders in andere auto’s gebruikt. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar geven we ook auto’s de kans om nog een tijdje mee te gaan op de weg. Het beste van alles is dat je niet alleen van je oude auto afkomt, maar dat je ook nog geld krijgt voor wat anders misschien als waardeloos wordt beschouwd. Vul vandaag nog het kenteken van je auto in en ontvang direct een aantrekkelijk bod.

  06 24 89 20 17
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  06 248 920 17

  Wij halen jouw sloopauto op in Oss

  Heeft jouw auto aanzienlijke schade opgelopen of is hij total loss verklaard? Lukt het niet meer om de auto door de APK-keuring te krijgen en lijkt slopen de enige optie? Dan hoef je niet verder te zoeken, want je bent bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog kosteloos en volledig vrijblijvend een aanbod aan voor jouw sloopauto. Binnen een 24 uur ontvang je ons bod op jouw voertuig, en komen wij jouw auto zo snel mogelijk ophalen in Oss, wanneer dit jou het beste uitkomt.

  Benieuwd naar jouw prijs?
  sloopauto ophalen Oss
  Autosloperij Oss

  Ontvang direct vrijwaring & geld

  Nadat we samen tot een overeenstemming zijn gekomen over de prijs en alle details grondig hebben doorgesproken, plannen we een specifieke datum, tijd en locatie waar onze chauffeur de sloopauto voor je komt ophalen in Oss. Zodra de inspectie is voltooid en alles in goede staat is bevonden, zal de chauffeur je onmiddellijk het vrijwaringsbewijs overhandigen. Dit document markeert officieel het moment waarop je niet langer wettelijk verantwoordelijk bent voor de auto. Bovendien zal je op dat moment ook direct het afgesproken bedrag ontvangen, als een tastbaar bewijs van onze belofte.

  Afspraak inplannen

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

  Auto klaar voor de sloop?

  Is je auto betrokken geweest bij een ongeval of een ernstige aanrijding en heeft hij aanzienlijke schade opgelopen? Soms gebeurt het dat de reparatiekosten hoger uitvallen dan de huidige waarde van je auto, wat betekent dat je verzekeringsmaatschappij geen uitkering doet. In zo’n situatie ligt de beslissing bij jou: ga je investeren in de reparatie of geef je jouw beschadigde auto een tweede leven door hem aan te bieden aan Sloopauto Koper?

  Wij nemen graag de zorg uit handen. Ons team zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen zorgvuldig uit jouw auto worden gedemonteerd en deze onderdelen krijgen een nieuw leven. Bij Sloopautokoper.nl staan we voor je klaar om je te assisteren bij het maken van de beste keuze voor jou en je auto.

  06 24 89 20 17
  Autosloperij Oss
  auto naar de sloperij Oss