Sloopauto verkopen in Leerdam?

Verkoop jouw sloopauto in Leerdam. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Jouw sloopauto verkopen in Leerdam

  Functioneert hij niet meer of staat je auto op het punt staat om naar de sloop te gaan? We begrijpen dat dit voor de nodige zorgen kan zorgen. Gelukkig staan wij klaar om deze zorgen van je over te nemen. Je kunt bij ons je sloopauto verkopen in Leerdam. Maar daar blijft het niet bij, we gaan nog verder. We geven jouw auto een tweede leven door herbruikbare onderdelen zorgvuldig te demonteren en deze onderdelen worden elders in andere auto’s gebruikt. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar geven we ook auto’s de kans om nog een tijdje mee te gaan op de weg. Het beste van alles is dat je niet alleen van je oude auto afkomt, maar dat je ook nog geld krijgt voor wat anders misschien als waardeloos wordt beschouwd. Vul vandaag nog het kenteken van je auto in en ontvang direct een aantrekkelijk bod.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw sloopauto op in Leerdam

  Heeft jouw auto aanzienlijke schade opgelopen of is hij total loss verklaard? Lukt het niet meer om de auto door de APK-keuring te krijgen en lijkt slopen de enige optie? Dan hoef je niet verder te zoeken, want je bent bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog kosteloos en volledig vrijblijvend een aanbod aan voor jouw sloopauto. Binnen een 24 uur ontvang je ons bod op jouw voertuig, en komen wij jouw auto zo snel mogelijk ophalen in Leerdam, wanneer dit jou het beste uitkomt.

  sloopauto ophalen Leerdam
  Autosloperij Leerdam

  Ontvang direct vrijwaring & geld

  Nadat we samen tot een overeenstemming zijn gekomen over de prijs en alle details grondig hebben doorgesproken, plannen we een specifieke datum, tijd en locatie waar onze chauffeur de sloopauto voor je komt ophalen in Leerdam. Zodra de inspectie is voltooid en alles in goede staat is bevonden, zal de chauffeur je onmiddellijk het vrijwaringsbewijs overhandigen. Dit document markeert officieel het moment waarop je niet langer wettelijk verantwoordelijk bent voor de auto. Bovendien zal je op dat moment ook direct het afgesproken bedrag ontvangen, als een tastbaar bewijs van onze belofte.

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

  Auto klaar voor de sloop?

  Is je auto betrokken geweest bij een ongeval of een ernstige aanrijding en heeft hij aanzienlijke schade opgelopen? Soms gebeurt het dat de reparatiekosten hoger uitvallen dan de huidige waarde van je auto, wat betekent dat je verzekeringsmaatschappij geen uitkering doet. In zo’n situatie ligt de beslissing bij jou: ga je investeren in de reparatie of geef je jouw beschadigde auto een tweede leven door hem aan te bieden aan Sloopauto Koper?

  Wij nemen graag de zorg uit handen. Ons team zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen zorgvuldig uit jouw auto worden gedemonteerd en deze onderdelen krijgen een nieuw leven. Bij Sloopautokoper.nl staan we voor je klaar om je te assisteren bij het maken van de beste keuze voor jou en je auto.

  Autosloperij Leerdam
  auto naar de sloperij Leerdam
  Sloopauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

  De voordelen van jouw sloopauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

  • Jouw auto wordt opgehaald in Leerdam wanneer het jou uit komt. Zelfs in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct contant uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.

  Sloopauto op een duurzame manier demonteren

  Duurzaamheid is de kern van onze activiteiten. We richten ons voornamelijk op het hergebruiken en opwaarderen van alle bruikbare auto-onderdelen. Deze onderdelen krijgen een tweede leven en worden op de markt gebracht als hoogwaardige tweedehands auto-onderdelen. Elk afzonderlijk onderdeel ondergaat een grondige initiële kwaliteitsbeoordeling, waarbij we nauwlettend controleren of het voldoet aan onze strikte normen. Als een onderdeel niet aan deze controle voldoet, onderzoeken we de mogelijkheid van revisie. We hechten bijzondere waarde aan het zorgvuldig verwerken en scheiden van potentieel schadelijke stoffen uit de auto, stoffen die schadelijk kunnen zijn voor zowel mens als milieu.

  autodemontage bedrijf Leerdam

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Leerdam

  Leerdam, gelegen in de provincie Utrecht, is een pittoreske stad die bekendstaat om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en vooral om zijn wereldberoemde glasproductie. Deze stad aan de Linge-rivier heeft veel te bieden aan zowel inwoners als bezoekers. Leerdam heeft 18.945 inwoners (2021). De stad Leerdam ligt vlakbij Beesd, Arkel, Gorinchem, Meerkerk, Vianen, Utrecht, Culemborg en Geldermalsen. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 27 kilometer afstand van Leerdam. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Leerdam of in de omgeving van Leerdam? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto bij je thuis op en zorgen voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden