Sloopauto verkopen in Geldermalsen?

Verkoop jouw sloopauto in Geldermalsen. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bos op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Jouw sloopauto verkopen in Geldermalsen

  Heb jij een auto die niet meer functioneert of op het punt staat om naar de sloop te gaan? Wij begrijpen dat dit een aantal zorgen met zich mee kan brengen. Gelukkig staan wij voor je klaar om die zorgen over te nemen. Wij bieden een eenvoudige en handige oplossing voor het verwijderen van jouw kapotte auto of sloopauto. Wij kopen jouw sloopauto namelijk graag van je over. Maar dat is niet alles – we gaan een stap verder. We geven jouw auto een tweede leven door herbruikbare onderdelen zorgvuldig te demonteren en deze worden gebruikt voor andere auto’s. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar geven we ook auto’s de kans om nog een tijdje mee te gaan. Het beste van alles is dat je niet alleen van je oude auto afkomt, maar ook nog eens geld ontvangt. Vul vandaag nog het kenteken in van je auto en ontvang direct een aantrekkelijk bod. Wij halen de sloopauto bij jou thuis op en brengen hem naar de autosloperij Geldermalsen.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw sloopauto op in Geldermalsen

  Heeft jouw auto flinke schade opgelopen of is hij total loss? Komt de auto niet meer door de APK heen en is hij klaar voor de sloop? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een bod aan voor jouw sloopauto. Binnen 24 uur ontvang jij een bod op jouw auto en komen wij jouw auto zo snel mogelijk ophalen in Geldermalsen!

  sloopauto ophalen Geldermalsen
  Autosloperij geldermalsen

  Ontvang direct vrijwaring & geld

  Nadat we samen tot een overeenstemming zijn gekomen over de prijs en alle details grondig hebben doorgesproken, plannen we een specifieke datum, tijd en locatie waar onze chauffeur de sloopauto voor je komt ophalen. Zodra de inspectie is voltooid en alles in goede staat is bevonden, zal de chauffeur je onmiddellijk het vrijwaringsbewijs overhandigen. Dit document markeert officieel het moment waarop je niet langer wettelijk verantwoordelijk bent voor de auto. Bovendien zal je op dat moment ook direct het afgesproken bedrag ontvangen, als een tastbaar bewijs van onze belofte.

   

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

  Auto klaar voor de sloop?

  Heeft jouw auto een ongeluk of aanrijding gehad en daarbij veel schade opgelopen? Helaas is het soms zo dat de kosten van het repareren duurder zijn dan ze dagwaarde van jouw schadeauto. In dit geval keert de verzekeringsmaatschappij geen geld uit. Dan ligt de keuze bij jou; laat jij je auto repareren of geef jij je schadeauto een tweede leven door hem aan te bieden aan Sloopauto Koper. Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit jouw auto worden gedemonteerd en dat deze onderdelen een tweede leven krijgen, waardoor we bijdragen aan duurzaam autogebruik en het recyclen van waardevolle materialen. Bij Sloopautokoper.nl staan we voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jou en je auto.

  ongeluk met twee auto's met autoschade
  auto naar de sloperij Geldermalsen
  meerdere sloopauto's op de sloop

  De voordelen van jouw sloopauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

  • Jouw auto wordt opgehaald in Geldermalsen wanneer het jou uit komt. Zelfs in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct contant uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.

  Sloopauto op een duurzame manier demonteren

  Bij ons staat duurzaamheid voorop. Onze focus ligt dan ook op het hergebruiken en reviseren van alle nuttige auto-onderdelen. Deze onderdelen krijgen een nieuw leven en worden op de markt gebracht als hoogwaardige tweedehands auto-onderdelen. Elk individueel onderdeel ondergaat een nauwkeurige initiële kwaliteitsbeoordeling. Hierbij wordt grondig gecontroleerd of het aan onze strenge normen voldoet. Als een onderdeel niet aan deze controle voldoet, onderzoeken we de mogelijkheid voor revisie. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de verwerking en scheiding van schadelijke stoffen uit de auto, die potentieel giftig kunnen zijn voor mensen en het milieu. Door deze zorgvuldige aanpak verzekeren we een veilige en verantwoorde manier van afvalverwerking.

  Sloopauto demontage bedrijf

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Geldermalsen

  Geldermalsen is een dorp in de gemeente West Betuwe, in de provincie Gelderland. De de stad Geldermalsen telt 10.860 inwoners (2021). De stad ligt dichtbij Buurmalsen, Tricht, Beesd, Deil, Meteren, Zaltbommel, Culemborg, Buren en Tiel. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 15 kilometer afstand van Geldermalsen. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in regio Geldermalsen of in de omgeving van Geldermalsen? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto bij je thuis op en zorgen voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden