Sloopauto verkopen in Dordrecht?

Verkoop jouw sloopauto. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Jouw sloopauto verkopen in Dordrecht

  Wil jij van jouw kapotte auto of sloopauto af? Dit kan een hoop zorgen met zich mee brengen. Wij nemen deze zorgen dan ook graag uit handen! Wij kopen jouw sloopauto graag van je over. Ook geven wij jouw auto een nieuw leven door herbruikbare onderdelen uit je auto opnieuw te gebruiken in andere auto’s. Jij krijgt geld van ons en je zorgt ook nog eens voor een beter milieu! Wacht niet langer en vul vandaag nog jouw kenteken in en ontvang direct een bod op jouw auto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw sloopauto op in Dordrecht

  Heeft jouw auto flinke schade opgelopen of is hij total loss? Komt de auto niet meer door de APK heen en is hij klaar voor de sloop? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een bod aan voor jouw sloopauto. Binnen 24 uur ontvang jij een bod op jouw auto en komen wij jouw auto ophalen in Dordrecht!

  sloopauto verkopen Dordrecht
  Sloopauto demontage bedrijf

  Ontvang direct vrijwaring & geld

  Nadat we samen tot een prijs zijn gekomen en alle details zijn besproken, plannen we een specifieke datum, tijd en locatie waar onze chauffeur de sloopauto voor je komt ophalen. Bij aankomst zal de chauffeur een grondige inspectie van de auto uitvoeren om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Vervolgens zal hij je direct het vrijwaringsbewijs overhandigen, waarmee je officieel niet langer verantwoordelijk bent voor de auto, en natuurlijk ontvang je meteen het afgesproken bedrag. Zodra dit allemaal geregeld is, hoef jij je verder nergens meer zorgen om te maken. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

  Auto klaar voor de sloop?

  Heeft jouw auto een ongeluk of aanrijding gehad en daarbij veel schade opgelopen? Helaas is het soms zo dat de kosten van het repareren duurder zijn dan ze dagwaarde van jouw schadeauto. In dit geval keert de verzekeringsmaatschappij geen geld uit. Dan ligt de keuze bij jou; laat jij je auto repareren of geef jij je schadeauto een tweede leven door hem aan te bieden aan Sloopautokoper.nl. Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit jouw auto worden gedemonteerd en dat deze onderdelen een tweede leven krijgen. Bij Sloopautokoper.nl staan we voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jou en je auto.

  ongeluk met twee auto's met autoschade
  auto naar sloperij Dordrecht
  meerdere sloopauto's op de sloop

  De voordelen van jouw sloopauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

  • Jouw auto wordt opgehaald in Dordrecht wanneer het jou uit komt. Zelfs in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.

  Sloopauto op een duurzame manier demonteren

  Bij Sloopauto Koper staat duurzaamheid voorop. Onze focus ligt dan ook op het hergebruiken en reviseren van alle nuttige auto-onderdelen. Deze onderdelen krijgen een tweede leven als ze worden verkocht als tweedehands auto-onderdelen. Elk onderdeel ondergaat een initiële kwaliteitscontrole. Als een onderdeel niet aan deze controle voldoet, onderzoeken we de mogelijkheid voor revisie. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de verwerking en scheiding van schadelijke stoffen uit de auto, die potentieel giftig kunnen zijn voor mensen en het milieu. Op deze manier zorgen wij voor een verantwoorde hergebruik van grondstoffen.

  Sloopauto demontage bedrijf

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Dordrecht

  Dordrecht is een stad in de provincie Zuid-Holland. De stad Dordrecht telt 119.576 inwoners (2022). De stad ligt dichtbij Papendrecht, Sliedrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Werkendam, Gorinchem en Rotterdam. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 58 kilometer afstand van Dordrecht. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Dordrecht? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto bij je thuis op en zorgen voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden