Sloopauto ophalen in Tiel?

Vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een bod op jouw sloopauto.

Vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een bod op jouw sloopauto.

Bel ons: 06 248 920 17

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Wij halen jouw sloopauto op in Tiel

  Heeft jouw auto flinke schade opgelopen of is hij total loss? Komt jouw auto niet meer door de APK heen en is hij klaar voor de sloop? Er zijn genoeg sloperijen in Nederland die jouw auto graag slopen. Maar deze bedrijven halen vaak niet jouw sloopauto thuis op. Beschik jij zelf niet over de mogelijkheid om de auto naar de sloop te brengen? Kies dan voor sloopautokoper.nl! Wij halen jouw sloopauto in Tiel op. Wij nemen die taak graag uit jou handen! Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een bod aan voor jouw sloopauto. Binnen 24 uur ontvang jij een bod op jouw auto en komen wij jouw auto ophalen!

  Direct mijn kenteken checken
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  06 248 920 17

  Ophalen in Tiel

  Laat jouw sloopauto ophalen in Tiel door Sloopauto Koper. Onze gespecialiseerde chauffeurs komen zelf in de avond of in het weekend bij jou langs. Het aanmelden is gratis en eenvoudig. Je vult het kenteken in van de schadeauto die je wilt verkopen, dit vul je aan met wat extra informatie. Welke schade is er? Gaat het om blikschade of motorschade? Een schadeauto kan deuken en krassen hebben, maar verder nog prima rijden. Het is belangrijk dat wij zo goed mogelijk weten wat er aan de auto mankeert.

  Benieuwd naar jouw prijs?
  Stap-2-prijsakkoord-en-ophalen-van-de-sloopauto
  Stap-2-prijsakkoord-en-ophalen-van-de-sloopauto
  Afspraak maken om de schadeauto of sloopauto op te halen bij jouw in de buurt

  Wij regelen de rest

  Akkoord met het bod dat wij hebben uitgebracht voor jouw sloopauto? Dan spreken wij samen een dag en tijd af en komen wij de auto bij jou thuis ophalen. De chauffeur betaalt jou het afgesproken bedrag en overhandigd de vrijwaring. Wij nemen de rest uit je handen!

  Vragen? Neem contact op!

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

  Elk model en merk sloopauto verkopen

  Wat voor een auto je ook hebt, met welke schade dan ook, via ons kan je elke sloopauto aanmelden voor verkoop. Wij werken samen met een groot netwerk aan RDW-erkende autobedrijven. Onder deze bedrijven bevinden zich ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het kopen van sloopauto’s. Kortom, bij ons kun je in een keer je schadeauto aanbieden bij meerdere potentiële kopers.

  Vraag direct jouw prijs op
  Auto naar de autosloperij brengen