Sloopauto ophalen in Nijmegen?

Vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een bod op jouw sloopauto.

Bel ons: 06 248 920 17

  Vul hier jouw kenteken in:


  Mijn auto:

  Merk:
  Type:
  Motorinhoud:
  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:




   Vul hier jouw kenteken in:


   Mijn auto:

   Merk:
   Type:
   Motorinhoud:
   Brandstof:

   Vul hier jouw gegevens in:




   Wij halen jouw sloopauto op in Nijmegen

   Heeft jouw auto flinke schade opgelopen of is hij total loss? Komt jouw auto niet meer door de APK heen en is hij klaar voor de sloop? Er zijn genoeg sloperijen in Nederland die jouw auto graag slopen. Maar deze bedrijven halen vaak niet jouw sloopauto thuis op. Beschik jij zelf niet over de mogelijkheid om de auto naar de sloop te brengen? Kies dan voor sloopautokoper.nl! Wij halen jouw sloopauto in Nijmegen op. Wij nemen die taak graag uit jou handen! Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een bod aan voor jouw sloopauto. Binnen 24 uur ontvang jij een bod op jouw auto en komen wij jouw auto ophalen!

   Direct mijn kenteken checken
   klantenservice-Benny-Reuvers
   Benny Reuvers

   Sloopauto specialist

   Heb jij een vraag? Neem contact op!

   Wij helpen je graag verder!

   06 248 920 17

   Ophalen in Nijmegen

   Laat jouw sloopauto ophalen in Nijmegen door Sloopauto Koper. Onze gespecialiseerde chauffeurs komen zelf in de avond of in het weekend bij jou langs. Het aanmelden is gratis en eenvoudig. Je vult het kenteken in van de schadeauto die je wilt verkopen, dit vul je aan met wat extra informatie. Welke schade is er? Gaat het om blikschade of motorschade? Een schadeauto kan deuken en krassen hebben, maar verder nog prima rijden. Het is belangrijk dat wij zo goed mogelijk weten wat er aan de auto mankeert.

   Benieuwd naar jouw prijs?
   Stap-2-prijsakkoord-en-ophalen-van-de-sloopauto
   Stap-2-prijsakkoord-en-ophalen-van-de-sloopauto
   Afspraak maken om de schadeauto of sloopauto op te halen bij jouw in de buurt

   Wij regelen de rest

   Akkoord met het bod dat wij hebben uitgebracht voor jouw sloopauto? Dan spreken wij samen een dag en tijd af en komen wij de auto bij jou thuis ophalen. De chauffeur betaalt jou het afgesproken bedrag direct contant en overhandigd de vrijwaring. Wij nemen de rest uit je handen!

   Vragen? Neem contact op!

   Onze sloopauto specialisten

   Fred Reuvers
   Fred ReuversSloopauto chauffeur
   Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
   Willem Reuvers jr.
   Willem Reuvers jr. Duizendpoot
   Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
   Gerard Reuvers
   Gerard ReuversSloopauto specialist
   Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
   Maarten
   MaartenSloopauto specialist
   Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

   Elk model en merk sloopauto verkopen

   Wat voor een auto je ook hebt, een nieuwe of oude auto, met welke schade dan ook, via ons kan je elke sloopauto aanmelden voor verkoop. Wij werken samen met een groot netwerk aan RDW-erkende autobedrijven. Onder deze bedrijven bevinden zich ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het kopen van sloopauto’s. Kortom, bij ons kun je in een keer je schadeauto aanbieden bij meerdere potentiële kopers.

   Vraag direct jouw prijs op
   Auto naar de autosloperij brengen
   meerdere sloopauto's op de sloop

   De voordelen van jouw sloopauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

   • Jouw sloopauto wordt opgehaald in Nijmegen door onze sloopauto ophaaldienst wanneer het jou uit komt. Zelfs in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
   • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
   • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze als tweedehands auto onderdelen voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
   meerdere sloopauto's op de sloop

   Meer over Nijmegen

   Nijmegen is een stad in de provincie Gelderland. De gemeente Nijmegen telt 179.073 inwoners (2022). De stad ligt dichtbij Wijchen en Zevenaar, Malden, Arnhem, Beuningen, Oss, Tiel en Elst. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 37 kilometer afstand van Nijmegen. Wil jij je sloopauto laten ophalen in Nijmegen? Geen probleem! Wij halen jouw schade auto op en zorgen voor de rest.

   Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

   Benny Reuvers Directeur

   Benny Reuvers

   06 248 920 17
   Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan direct contact met hem op.

   Laat je gegevens achter

   Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden