Schadeauto verkopen in Wageningen

Verkoop jouw schadeauto in Wageningen. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw schadeauto

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Jouw schadeauto verkopen in Wageningen

  Wil jij van jouw kapotte of schadeauto af? Heeft jouw auto een ongeluk of aanrijding gehad en daarbij veel schade opgelopen? Helaas is het soms zo dat de kosten van het repareren duurder zijn dan ze dagwaarde van jouw schadeauto. In dit geval keert de verzekeringsmaatschappij geen geld uit. Dan ligt de keuze bij jou; laat jij je auto repareren of geef jij je schadeauto een tweede leven door hem aan te bieden aan Sloopautokoper.nl. Wij zijn gespecialiseerd in sloopauto inkoop en kopen jouw schadeauto graag van je over in Wageningen. Ook geven wij jouw auto een nieuw leven door herbruikbare onderdelen uit je auto opnieuw te gebruiken in andere auto’s. Jij krijgt geld van ons en je zorgt ook nog eens voor een beter milieu! Wacht niet langer en vul vandaag nog jouw kenteken in en ontvang direct een bod op jouw schadeauto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Schadeauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw schadeauto op in Wageningen

  Heeft jouw auto flinke schade opgelopen of is hij total loss? Komt de auto niet meer door de APK heen en is hij klaar voor de sloop? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een bod aan voor jouw schadeauto. Binnen 24 uur ontvang jij een bod op jouw auto en komen wij jouw auto ophalen in Wageningen!

  schadeauto ophalen Wageningen
  schadeauto verkopen Wageningen

  Elk merk en model schadeauto verkopen

  Wat voor een auto je ook hebt, met welke schade dan ook, via ons kan je sloopauto’s en schadeauto’s aanmelden voor verkoop in Wageningen. Wij werken samen met een groot netwerk aan RDW-erkende autobedrijven. Onder deze bedrijven bevinden zich ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het kopen van schadeauto’s. Kortom, bij ons kun je in een keer je schadeauto aanbieden bij meerdere potentiële kopers.

  Het aanmelden is gratis en eenvoudig. Je vult het kenteken in van de schadeauto die je wilt verkopen, dit vul je aan met wat extra informatie. Welke schade is er? Gaat het om blikschade of motorschade? Een schadeauto kan deuken en krassen hebben, maar verder nog prima rijden. Het is belangrijk dat wij zo goed mogelijk weten wat er aan de auto mankeert.

  Onze schadeauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

  De voordelen van jouw schadeauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

  • Jouw auto wordt opgehaald in Wageningen wanneer het jou uit komt. Zelfs in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou schadeauto krijg je direct contact geld en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
  schadeauto verkopen sloopautokoper.nl
  schadeauto verkopen Wageningen

  Jouw schadeauto verkopen in Wageningen

  Wil jij van jouw schade auto of sloopauto af? Wil jij jouw kapotte auto verkopen? Dit kan een hoop zorgen met zich mee brengen. Wij nemen deze zorgen dan ook graag uit handen! Wij kopen jouw sloopauto graag van je over. Ook geven wij jouw auto een nieuw leven door herbruikbare onderdelen uit je auto opnieuw te gebruiken in andere auto’s. Jij krijgt geld van ons en je zorgt ook nog eens voor een beter milieu!

  Schadeauto of sloopauto inleveren bij sloopautokoper.nl

  Jouw auto voor de sloop aanbieden

  Hoe gaat het verkopen van jouw schadeauto in zijn werk? Allereerst kun je een prijsaanvraag voor jouw gebruikte auto indienen via onze website. Vul het kenteken van jouw sloopauto in of neem direct contact met ons op. Ontvang zo snel mogelijk een eerlijk, gratis en geheel vrijblijvend bod. Daarna maken we samen een afspraak wanneer we jouw sloopauto komen afhalen in Wageningen, dit kan ook in de avonden of in het weekend. Onze chauffeur komt de auto ophalen, betaald jouw het afgesproken bedrag direct contant en geeft de vrijwaring.

  schadeauto naar sloperij Wageningen

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Wageningen

  Wageningen is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De stad telt 39.923 inwoners (2022). Wageningen ligt in de buurt van Bennekom, Veenendaal, Ede, Arnhem, Renkum, Dodewaard, Opheusden, Kesteren en Rhenen. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 18 kilometer afstand van Wageningen. Wil jij jouw schadeauto of sloopauto verkopen? Opzoek naar een autosloperij in Wageningen of jouw auto laten ophalen in Wageningen? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto op en zorgen daarna voor rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Dan kunt u eenvoudig contact met hem opnemen door te bellen of het formulier in te vullen.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden