Schadeauto verkopen in Oss?

Verkoop jouw schadeauto in Oss. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw schadeauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Jouw schadeauto verkopen in Oss

  Zit je opgescheept met een auto die schade heeft opgelopen door een ongeval of botsing? Het kan voorkomen dat de kosten voor reparatie hoger zijn dan de daadwerkelijke waarde van je beschadigde auto. In dergelijke situaties zal de verzekeringsmaatschappij niet uitbetalen. De beslissing ligt dan bij jou: kies je voor reparatie, of geef je je beschadigde auto een tweede kans door deze aan Sloopautokoper.nl te verkopen? Wij nemen met plezier je beschadigde auto over, en geven deze een nieuw leven door de herbruikbare tweedehands auto onderdelen in andere auto’s te gebruiken. Naast dat je geld van ons ontvangt, draag je ook bij aan een duurzamere omgeving. Wacht niet langer, voer vandaag nog je kenteken in. Je bent bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat je meteen een aantrekkelijk bod krijgt voor je beschadigde auto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Schadeauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw schadeauto op in Oss

  Is jouw auto ernstig beschadigd of total loss verklaard? Slaagt jouw wagen niet meer voor de APK en is hij klaar voor de sloop? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend bod aan voor jouw schadeauto. Binnen de komende 24 uur krijg je van ons een bod op jouw wagen, en we halen jouw auto kosteloos op in regio Oss!

  schadeauto ophalen in Oss
  schadeauto verkopen Oss

  Elk merk en model schadeauto verkopen

  Ongeacht het model van je auto en de aard van de schade, zijn wij hier om je te helpen je schadeauto te verkopen. We hebben een uitgebreide samenwerking met RDW gecertificeerde autodealers, inclusief specialisten in de aankoop van schadeauto’s. Samengevat, je kunt bij ons eenvoudigweg je schadeauto aanbieden aan een veelvoud aan geïnteresseerde kopers.

  Het aanmelden is simpel en kosteloos. Vul het kenteken in van de schadeauto die je wilt verkopen, samen met aanvullende informatie. Welke schade is er? Is het blikschade of motorschade? Een schadeauto kan deuken en krassen hebben, maar nog steeds goed rijden. Het is van groot belang dat wij een zo volledig mogelijk beeld hebben van de staat van de auto.

  Onze schadeauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

  De voordelen van jouw schadeauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

  • Jouw auto wordt opgehaald in Oss wanneer het jou uit komt. Zelfs in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou schadeauto word je direct contant uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
  Schadeauto verkopen aan sloperij
  sloopauto verkopen Oss

  Jouw sloopauto direct verkopen in Oss?

  Heb je een kapotte auto of sloopauto waar je graag vanaf wilt? Dit kan soms voor stress zorgen, maar wees gerust, wij nemen deze last graag van je schouders! Jouw sloopauto is bij ons zeer welkom en we geven het een tweede leven door de herbruikbare componenten te gebruiken in andere voertuigen. Zo draag je niet alleen bij aan een duurzame wereld, maar krijg je van ons ook nog een financiële vergoeding!

  sloopauto verkopen Oss

  Jouw auto voor de sloop aanbieden

  Hoe verloopt het verkoopproces van jouw schadeauto? Allereerst kun je via website een prijsaanvraag indienen. Vul het kenteken van jouw sloopauto in of neem direct contact met ons op. Ontvang een eerlijk, gratis en geheel vrijblijvend bod. Vervolgens plannen we samen een afspraak in voor het ophalen van jouw sloopauto, zelfs in de avonden of in het weekend. Elk gewenst tijdstip. Onze chauffeur komt langs, betaalt je het afgesproken bedrag en geeft je de vrijwaring. Vanuit daar regelen wij de rest.

  Auto naar sloop Oss

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Oss

  Oss is een gemeente en stad in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Oss telt 94.457 inwoners (2023) en de stad Oss telt 58.550 inwoners (2021). De stad is bekend om zijn rijke geschiedenis, diverse culturele evenementen en prachtige architectuur. Oss biedt een verscheidenheid aan winkels, restaurants en bars, evenals talrijke parken en groene ruimtes voor recreatie en ontspanning. De stad ligt dichtbij Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen, Beuningen, Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel en Kerkdriel. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 27  kilometer afstand van Oss. Wil jij je schadeauto verkopen aan een autosloperij in Oss of in de omgeving van Oss? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto bij je thuis op en zorgen voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden