Schadeauto verkopen in Leerdam

Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw schadeauto

Bel ons: 06 248 920 17

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Jouw schadeauto verkopen in Leerdam

  Wil jij van jouw kapotte of schadeauto af? Heeft jouw auto een ongeluk of aanrijding gehad en daarbij veel schade opgelopen? Helaas is het soms zo dat de kosten van het repareren duurder zijn dan ze dagwaarde van jouw schadeauto. In dit geval keert de verzekeringsmaatschappij geen geld uit. Dan ligt de keuze bij jou; laat jij je auto repareren of geef jij je schadeauto een tweede leven door hem aan te bieden aan Sloopautokoper.nl. Wij zijn gespecialiseerd in sloopauto inkoop en kopen jouw schadeauto graag van je over in Leerdam. Ook geven wij jouw auto een nieuw leven door herbruikbare onderdelen uit je auto opnieuw te gebruiken in andere auto’s. Jij krijgt direct geld van ons en je zorgt ook nog eens voor een beter milieu! Wacht niet langer en vul vandaag nog jouw kenteken in en ontvang direct een bod op jouw schadeauto.

  06 24 89 20 17
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Schadeauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  06 248 920 17

  Wij halen jouw schadeauto op in Leerdam

  Heeft jouw auto flinke schade opgelopen of is hij total loss? Komt de auto niet meer door de APK heen en is hij klaar voor de sloop? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een bod aan voor jouw schadeauto. Binnen 24 uur ontvang jij een bod op jouw auto en komen wij jouw auto ophalen in Leerdam!

  Benieuwd naar jouw prijs?
  Schadeauto Leerdam
  schade auto verkopen Leerdam

  Elk merk en model schadeauto verkopen

  Wat voor een auto je ook hebt, met welke schade dan ook, via ons kan je sloopauto’s en schadeauto’s aanmelden voor verkoop in Leerdam. Wij werken samen met een groot netwerk aan RDW-erkende autobedrijven. Onder deze bedrijven bevinden zich ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het kopen van schadeauto’s. Kortom, bij ons kun je in een keer je schadeauto aanbieden bij meerdere potentiële kopers.

  Het aanmelden is gratis en eenvoudig. Je vult het kenteken in van de schadeauto die je wilt verkopen, dit vul je aan met wat extra informatie. Welke schade is er? Gaat het om blikschade of motorschade? Een schadeauto kan deuken en krassen hebben, maar verder nog prima rijden. Het is belangrijk dat wij zo goed mogelijk weten wat er aan de auto mankeert.

  Mijn kenteken checken

  Onze schadeauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

  De voordelen van jouw schadeauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

  • Jouw auto wordt opgehaald in Leerdam wanneer het jou uit komt. Zelfs in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou schadeauto krijg je direct contact geld en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
  schadeauto Leerdam
  Sloopauto verkopen in Leerdam

  Jouw schadeauto verkopen in Leerdam

  Wil jij van jouw schade auto of sloopauto af? Wil jij jouw kapotte auto verkopen? Dit kan een