Schadeauto verkopen in Kerkdriel?

Verkoop jouw schadeauto snel en eenvoudig. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw schadeauto

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Jouw schadeauto verkopen in Kerkdriel

  Wil jij jouw kapotte of schade auto kwijt? Heeft jouw auto schade opgelopen door een ongeluk of aanrijding? Soms zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van jouw beschadigde auto. In zo’n geval keert de verzekeringsmaatschappij geen geld uit. Dan is de keuze aan jou: laat je de auto repareren of geef je jouw beschadigde auto een tweede leven door hem aan te bieden aan Sloopautokoper.nl? Wij kopen graag jouw beschadigde auto over en geven hem een nieuw leven door herbruikbare tweedehands auto-onderdelen in andere auto’s te gebruiken. Je ontvangt geld van ons én draagt bij aan een beter milieu. Wacht niet langer en vul vandaag nog jouw kenteken in. Wij zorgen ervoor dat je direct een goed bod ontvangt voor jouw beschadigde auto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Schadeauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw schadeauto op in Kerkdriel

  Heeft jouw auto flinke schade opgelopen of is hij total loss? Komt de auto niet meer door de APK heen en is hij klaar voor de sloop? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een bod aan voor jouw schadeauto. Binnen 24 uur ontvang jij een bod op jouw auto en komen wij jouw auto gratis ophalen in Kerkdriel!

  schadeauto ophalen in Kerkdriel
  schadeauto verkopen Kerkdriel

  Elk merk en model schadeauto verkopen

  Ongeacht welk type auto je bezit en welke schade deze ook heeft, kun je bij ons terecht om je schadeauto te verkopen. We werken samen met een uitgebreid netwerk van RDW-erkende autobedrijven, waaronder specialisten in het opkopen van schadeauto’s. Kortom, bij ons kun je je schadeauto moeiteloos aanbieden aan meerdere potentiële kopers.

  Het aanmelden is simpel en kosteloos. Vul het kenteken in van de schadeauto die je wilt verkopen, samen met aanvullende informatie. Welke schade is er? Is het blikschade of motorschade? Een schadeauto kan deuken en krassen hebben, maar nog steeds goed rijden. Het is van groot belang dat wij een zo volledig mogelijk beeld hebben van de staat van de auto.

  Onze schadeauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

  De voordelen van jouw schadeauto verkopen aan Sloopautokoper.nl

  • Jouw auto wordt opgehaald in Kerkdriel wanneer het jou uit komt. Zelfs in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou schadeauto word je direct contant uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
  Schadeauto verkopen aan sloperij
  sloopauto verkopen Kerkdriel

  Jouw sloopauto verkopen in Kerkdriel?

  Wil jij snel en gemakkelijk van je kapotte auto of sloopauto af? Het kan veel zorgen met zich meebrengen, maar wij nemen die zorgen graag van je over! Wij kopen graag je sloopauto van je over en geven jouw auto een nieuw leven door herbruikbare onderdelen te gebruiken in andere auto’s. Op deze manier draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ontvang je ook nog eens geld van ons!

  sloopauto verkopen Kerkdriel

  Jouw auto voor de sloop aanbieden

  Hoe verloopt het verkoopproces van jouw schadeauto? Allereerst kun je via website een prijsaanvraag indienen. Vul het kenteken van jouw sloopauto in of neem direct contact met ons op. Ontvang een eerlijk, gratis en geheel vrijblijvend bod. Vervolgens plannen we samen een afspraak in voor het ophalen van jouw sloopauto, zelfs in de avonden of in het weekend. Onze chauffeur komt langs, betaalt je het afgesproken bedrag en geeft je de vrijwaring.

  Auto naar sloop Kerkdriel

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Kerkdriel

  Kerkdriel is een charmant dorp, gelegen aan de oevers van de Maas, in de prachtige gemeente Maasdriel in de provincie Gelderland. Met een inwonertal van 7.960 (2021) bloeit dit dorp. Het is gunstig gelegen in de nabijheid van Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Rossum, Zaltbommel, Geldermalsen, Bruchem, Hedel en Vlijmen. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 30 kilometer afstand van Kerkdriel. Wil jij je schadeauto verkopen aan een autosloperij in Kerkdriel of in de omgeving van Kerkdriel? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto bij je thuis op en zorgen voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden