Opel sloopauto verkopen

Snel en gemakkelijk jouw Opel verkopen? Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw Opel sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Opel sloopauto snel en gemakkelijk verkopen

  Een sloopauto wordt doorgaans gedefinieerd als een voertuig dat door aanzienlijke schade of technische mankementen niet langer veilig is om mee te rijden op de openbare weg. De problemen kunnen variëren in omvang, vaak het resultaat van een ongeval of van slijtage door ouderdom. Hoewel sommige sloopauto’s nog steeds rijvaardig zijn, voldoen ze niet meer aan de wettelijke eisen voor een geldige APK-keuring. Wil je jouw defecte of afgekeurde Opel auto aan ons verkopen? Is jouw Opel klaar voor de sloop? Dan ben je van harte welkom bij Sloopautokoper! Wij zijn gespecialiseerd in de demontage van auto’s en we bieden concurrerende prijzen en uitstekende service bij de verkoop van jouw sloopauto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw Opel sloopauto op

  Wanneer het moment daar is om je Opel naar de sloop te brengen, staat ons toegewijde team bij Sloopautokoper klaar om je te ontzorgen. We verzorgen de ophaalservice van je sloopauto, de administratie en het transport, zodat jij je niet druk hoeft te maken over de logistieke aspecten of het noodzakelijke papierwerk. Daarnaast verzekeren we een eerlijke prijs voor je Opel, wat resulteert in een zorgeloze en lucratieve verkoopervaring.

  Opel sloopauto laten ophalen
  Opel sloopauto ophalen

  Ontvang een vrijblijvend bod

  Ben je de trotse eigenaar van een Opel die betere tijden heeft gekend? Maak je geen zorgen; Sloopautokoper biedt je de kans om je Opel sloopauto moeiteloos te verkopen. Ons team beoordeelt je voertuig en doet binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Ongeacht het bouwjaar, de staat, of de gereden kilometers van je Opel, garanderen wij je een scherpe prijs die overeenkomt met de huidige marktwaarde. Dus zelfs als je Opel de APK-keuring niet heeft doorstaan, kun je nog steeds rekenen op de beste deal en een zorgeloze verkoopervaring. Ontdek nu wat jouw Opel sloopauto waard is!

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.
  Opel naar de autosloperij

  Jouw Opel naar de autosloperij

  Bij sloopautokoper ontvang je de hoogste vergoeding voor je sloopauto. Hoe verloopt de verkoop van jouw beschadigde Opel bij ons? Je traject start door een offerte aan te vragen. Dit kan je doen door het kentekenformulier op onze website in te vullen of contact met ons op te nemen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een eerlijk, kosteloos en geheel vrijblijvend bod op jouw Opel. Daarna plannen we een afspraak in om jouw sloopauto op te halen, dit kan ook in de avonduren of in het weekend. De chauffeur komt de auto bij je afhalen, betaalt jou het afgesproken bedrag en verstrekt de RDW-vrijwaring.

  Bereken hier de waarde van jouw sloopauto

  Ontdek vandaag nog de waarde van je sloopauto door het kentekenformulier in te vullen. Verkoop je sloopauto voor een eerlijke prijs en geniet van een vlotte afhandeling. Kenteken ingevuld? Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod!

   Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

   Mijn auto:

   Merk:

   Type:

   Motorinhoud:

   Brandstof:

   Vul hier jouw gegevens in:
   De voordelen van het verkopen van je Opel sloopauto

   • Onze gespecialiseerde chauffeurs kunnen jouw Opel ophalen op een tijdstip dat jou het beste schikt. Dit kan zelfs in de avonduren of tijdens het weekend.
   • Zodra we jouw sloopauto ophalen, krijg je onmiddellijk betaald en ontvang je het vrijwaringsbewijs. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over je auto.
   • Met onze ruime ervaring zorgen we altijd voor de meest geschikte oplossing voor jouw auto en de onderdelen. We halen alle bruikbare Opel onderdelen uit de auto op onze autosloperij en bieden deze aan tegen een redelijke prijs. Wat overblijft van de auto gaat door onze machine en wordt als oud ijzer verkocht.
   Sloopauto verkopen aan sloopautokoper

   Naast een Opel sloopauto, kun je bij Sloopauto Koper ook terecht met andere automerken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een Alfa Romeo sloopauto, een Aston Martin sloopauto, een Audi sloopauto, een Bentley sloopauto, een BMW sloopauto, een Bugatti sloopauto, een Chevrolet sloopauto, een Citroën sloopauto, een Cupra sloopauto, een Dacia sloopauto, een Daihatsu sloopauto, een Dodge sloopauto, een Ferrari sloopauto, een Fiat sloopauto, een Ford sloopauto, een Honda sloopauto, een Hummer sloopauto, een Hyundai sloopauto, een Jaguar sloopauto, een Jeep sloopauto, een Kia sloopauto, een Lamborghini sloopauto, een Land Rover sloopauto, een Lexus sloopauto, een Lotus sloopauto, een Lynk & Co sloopauto, een Mazda sloopauto, een McLaren sloopauto, een Mercedes-Benz sloopauto, een Mini sloopauto, een Mitsubishi sloopauto, een Nissan sloopauto, een Peugeot sloopauto, een Polestar sloopauto, een Porsche sloopauto, een Renault sloopauto, een Rolls-Royce sloopauto, een Seat sloopauto, een Skoda sloopauto, een Smart sloopauto, een Subaru sloopauto, een Suzuki sloopauto, een Tesla sloopauto, een Toyota sloopauto, een Volkswagen sloopauto of een Volvo sloopauto aan ons verkopen.

   Reviews

   Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

   Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
   Roy Knubben
   Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
   Kyo

   Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

   Bo van Zalk

   Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

   Benny Reuvers Directeur

   Benny Reuvers

   Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

   Laat je gegevens achter

   Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden