Mini sloopauto verkopen

Snel en gemakkelijk jouw Mini verkopen? Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw Mini sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Mini sloopauto snel en makkelijk verkopen

  Heb jij een Mini die niet meer optimaal functioneert of zodanige schade heeft opgelopen dat deze niet meer veilig de weg op kan? Of je nu te maken hebt met kleine gebreken of omvangrijke schade als resultaat van een ongeval, of simpelweg omdat het voertuig zijn beste tijd heeft gehad. Een auto die de APK keuring niet doorstaat, kan rijp zijn voor demontage. Voor degenen die een betrouwbare partij zoeken om hun defecte of afgekeurde Mini te verkopen, staan wij van Sloopautokoper voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van demontagevoertuigen, bieden een eerlijke prijs en garanderen een vlotte afhandeling van de verkoop van jouw sloopauto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw Mini sloopauto op

  In het geval dat je Mini naar de sloop moet, zorgen wij van Sloopautokoper voor het hele proces. Ons deskundige team haalt de sloopauto op, waarbij we zowel zorg dragen voor de administratie als voor het transport. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de logistiek of over het papierwerk dat bij de verkoop van een sloopauto komt kijken. Bovendien betalen we je een eerlijke prijs voor je Mini sloopauto, waardoor je kunt profiteren van een gemakkelijke en winstgevende verkoopervaring.

  Mini sloopauto laten ophalen
  Mini sloopauto

  Ontvang een vrijblijvend bod

  Het vereenvoudigen van het verkoopproces van je Mini sloopauto is ons doel. Sloopautokoper maakt het mogelijk om binnen 24 uur een geheel vrijblijvend aanbod te krijgen voor je auto, onafhankelijk van de conditie, het merk of model. Heb je een beschadigde Mini of een auto die niet meer door de APK-keuring komt? Bij ons kun je rekenen op een transparante, eerlijke prijs die past bij de huidige marktwaarde. Ontvang de optimale waarde voor je sloopauto en verkoop hem zonder zorgen of onverwachte problemen. Dus, ben jij ook benieuwd wat jouw sloopauto waard is?

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.
  Mini naar de autosloperij

  Jouw Mini naar de autosloperij

  Bij sloopautokoper zorgen we ervoor dat eigenaren van een Mini de beste prijs krijgen voor hun sloopauto. Wat gebeurt er nadat je besluit om je Mini aan ons te verkopen? Start door een vrijblijvende offerte aan te vragen via het kentekenformulier op onze website of door direct contact met ons op te nemen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een eerlijke en vrijblijvende prijsopgave voor jouw Mini sloopauto. Vervolgens plannen we een afspraak voor het ophalen van de auto, wat ook buiten kantooruren of in het weekend kan. Onze ophaalservice komt je Mini bij je thuis of op een door jou gekozen locatie ophalen, zorgt voor de betaling volgens de overeengekomen prijs en regelt de RDW-vrijwaring.

  Bereken hier de waarde van jouw sloopauto

  Ontdek vandaag nog de waarde van je sloopauto door het kentekenformulier in te vullen. Verkoop je sloopauto voor een eerlijke prijs en geniet van een vlotte afhandeling. Kenteken ingevuld? Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod!

   Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

   Mijn auto:

   Merk:

   Type:

   Motorinhoud:

   Brandstof:

   Vul hier jouw gegevens in:
   De voordelen van het verkopen van je Mini sloopauto

   • Onze gespecialiseerde chauffeurs kunnen jouw Mini ophalen op een tijdstip dat jou het beste schikt. Dit kan zelfs in de avonduren of tijdens het weekend.
   • Zodra we jouw sloopauto ophalen, krijg je onmiddellijk betaald en ontvang je het vrijwaringsbewijs. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over je auto.
   • Met onze ruime ervaring zorgen we altijd voor de meest geschikte oplossing voor jouw auto en de onderdelen. We halen alle bruikbare Mini onderdelen uit de auto op onze autosloperij en bieden deze aan tegen een redelijke prijs. Wat overblijft van de auto gaat door onze machine en wordt als oud ijzer verkocht.
   Sloopauto verkopen aan sloopautokoper

   Naast een Mini sloopauto, kun je bij Sloopauto Koper ook terecht met andere automerken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een Audi sloopauto, een Dacia sloopauto, een BMW sloopauto, een Chevrolet sloopauto, een Citroën sloopauto, een Ford sloopauto, een Honda sloopauto, een Suzuki sloopauto, een Skoda sloopauto, een Mercedes-Benz sloopauto, een Mitsubishi sloopauto, een Hyundai sloopauto, een Kia sloopauto, een Seat sloopauto, een Renault sloopauto, een Peugeot sloopauto, een Volkswagen sloopauto, een Volvo sloopauto, een Opel sloopauto, een Alfa Romeo sloopauto, een Fiat sloopauto of een Nissan sloopauto aan ons verkopen.

   Reviews

   Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

   Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
   Roy Knubben
   Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
   Kyo

   Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

   Bo van Zalk

   Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

   Benny Reuvers Directeur

   Benny Reuvers

   Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

   Laat je gegevens achter

   Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden