Lexus sloopauto verkopen

Snel en gemakkelijk jouw Lexus verkopen? Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw Lexus sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:




  Lexus sloopauto snel en makkelijk verkopen

  Een sloopauto is niet meer geschikt is om op de openbare weg te rijden, meestal als gevolg van ernstige schade of technische problemen. Dit kan variëren van kleine defecten tot zware beschadigingen door bijvoorbeeld een ongeval of ouderdom van de auto. Wil jij jouw kapotte of afgekeurde Lexus verkopen? Is jouw Lexus klaar voor de sloop? Bij Sloopauto Koper ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder en kopen je Lexus sloopauto dan ook graag over. Wij beschikken over de benodigde kennis van demontage auto’s en bieden de beste prijzen. Bovendien kun je rekenen op de snelste service wat betreft de verkoop van jouw sloopauto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw Lexus sloopauto op

  Als jouw Lexus naar de sloop moet, staan wij klaar om je volledig te ontzorgen. Ons team van experts haalt de sloopauto op waardoor we zowel het transport als de administratieve afhandeling voor onze rekening nemen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het transport of papierwerk dat komt kijken bij de verkoop van een sloopauto. Daarnaast ontvang je van ons een eerlijk bedrag voor je Lexus. Zo ben je snel van jouw sloopauto af en verdien je er ook nog eens aan.

  Lexus sloopauto laten ophalen
  Lexus sloopauto verkopen

  Ontvang een vrijblijvend bod

  De verkoop van jouw Lexus sloopauto verloopt moeiteloos en transparant bij Sloopauto Koper. Maak je geen zorgen om de conditie van de auto, of deze nu beschadigd is of niet door de APK komt; je kunt vertrouwen op een snelle en rechtvaardige service.

  • Binnen 24 uur een bod: Jouw tijd is kostbaar en dat begrijpen wij. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen om vlug een bod conform de marktwaarde te ontvangen.
  • Transparantie zonder verborgen kosten: Bij ons kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Het verkopen van je sloopauto gebeurt transparant en zonder onverwachte kosten.
  • Ophaalservice: Het maakt niet uit waar je bent, wij zorgen ervoor dat jouw Lexus opgehaald wordt.
  • Onmiddellijke betaling: We zorgen altijd voor een directe betaling voordat we de sloopauto meenemen.

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.
  Lexus naar de autosloperij

  Jouw Lexus naar de autosloperij

  Bij Sloopauto Koper ontvang je de maximale vergoeding voor jouw sloopauto. Wat kun je verwachten als je jouw beschadigde Lexus aan ons verkoopt? Allereerst, het aanvragen van een offerte is eenvoudig; vul het kentekenformulier in op onze website of neem direct contact met ons op. Binnen 24 uur krijg je van ons een eerlijk, gratis en vrijblijvend bod voor jouw sloopauto. Daarna regelen we een afspraak om de sloopauto bij je op te halen. Hierbij zijn we flexibel met de planning waardoor wij ook ’s avonds en in de weekenden rijden. Onze chauffeur haalt de auto op, betaalt het afgesproken bedrag en zorgt voor de RDW-vrijwaring.

  Bereken hier de waarde van jouw sloopauto

  Ontdek vandaag nog de waarde van je sloopauto door het kentekenformulier in te vullen. Verkoop je sloopauto voor een eerlijke prijs en geniet van een vlotte afhandeling. Kenteken ingevuld? Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod!

   Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

   Mijn auto:

   Merk:

   Type:

   Motorinhoud:

   Brandstof:

   Vul hier jouw gegevens in:




   De voordelen van het verkopen van je Lexus sloopauto

   • Onze ervaren chauffeurs staan klaar om jouw Lexus sloopauto op te halen wanneer het jou uitkomt. Ook in de avond of gedurende het weekend.
   • Direct bij het ophalen van de sloopauto zorgen we dat je betaald wordt en ontvang je het vrijwaringsbewijs, zodat je verder geen omkijken meer hebt naar je Lexus.
   • Dankzij onze uitgebreide ervaring bieden we steeds de optimale oplossing voor jouw auto en diens componenten. Op onze autosloop demonteren we de herbruikbare Lexus onderdelen welke we verkopen tegen een eerlijke prijs. Het restant van de auto wordt verwerkt tot schroot.
   Sloopauto verkopen aan sloopautokoper

   Naast een Lexus sloopauto, kun je bij Sloopauto Koper ook terecht met andere automerken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een Jeep sloopauto, een Aston Martin sloopauto, een Alfa Romeo sloopauto, een Daihatsu sloopauto, een Dacia sloopauto, een BMW sloopauto, een Audi sloopauto, een Ford sloopauto, een Hyundai sloopauto, een Chevrolet sloopauto, een Mercedes-Benz sloopauto een Citroën sloopauto, een Kia sloopauto, een Volkswagen sloopauto, een Honda sloopauto, een Mini sloopauto, een Mitsubishi sloopauto, een Suzuki sloopauto, een Skoda sloopauto, een Seat sloopauto, een Renault sloopauto, een Peugeot sloopauto, een Volvo sloopauto, een Opel sloopauto, een Fiat sloopauto of een Nissan sloopauto aan ons verkopen.

   Reviews

   Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

   Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
   Roy Knubben
   Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
   Kyo

   Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

   Bo van Zalk

   Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

   Benny Reuvers Directeur

   Benny Reuvers

   Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

   Laat je gegevens achter

   Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden