Hummer sloopauto verkopen

Snel en gemakkelijk jouw Hummer verkopen? Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw Hummer sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Hummer sloopauto snel en makkelijk verkopen

  Met een sloopauto kun je niet meer veilig de weg op. In de meeste gevallen komt dit door ernstige schade of technische gebreken. De ernst van de situatie kan variëren van kleinere defecten tot aanzienlijke beschadigingen. Daarnaast is ouderdom van de auto vaak een boosdoener. Ook kan het voorkomen dat de sloopauto nog wel kan rijden, maar gewoonweg niet door de keuring komt. Ben je daardoor genoodzaakt je kapotte of afgekeurde Hummer te verkopen? Is jouw Hummer klaar voor de sloop? Dan staan wij voor je klaar! Wij zijn gespecialiseerd in autodemontage en nemen je Hummer graag over. Bovendien bieden we de beste prijzen en de snelste service wat betreft de verkoop van je schadeauto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw Hummer sloopauto op

  Als je Hummer aan het einde van zijn latijn is en naar de sloop moet verzorgen wij het gehele proces. Wij halen de auto op en verzorgen het transport naar onze sloperij. Bovendien nemen wij de verantwoording over de administratie waardoor we je zoveel mogelijk ontlasten. Bij Sloopauto Koper ben je altijd verzekerd van een eerlijke prijs voor je Hummer waardoor je geniet van een moeiteloze, maar toch lucratieve verkoopervaring. We streven ernaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je met een gerust hart afscheid kunt nemen van je schadeauto.

  Hummer sloopauto laten ophalen
  Hummer sloopauto verkopen

  Ontvang een vrijblijvend bod op je Hummer sloopauto

  Het verkopen van je Hummer sloopauto is bij ons enorm eenvoudig. Wees niet bezorgd om de conditie van de auto. Of je Hummer nu aanzienlijke schade heeft opgelopen of gewoon niet door de keuring komt, we verzekeren je een vlotte en eerlijke afhandeling.

  • Ontvang binnen 24 uur een bod: Wij begrijpen dat je snel van je schadeauto af wil. Daarom hoef je enkel je gegevens in te vullen waarna wij aan de slag gaan. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvend bod.
  • Geen verborgen kosten: Ons proces is volledig transparant, zo weet je altijd waar je aan toe bent.
  • Ophalen op locatie: Ongeacht de locatie komen wij je Hummer bij je ophalen.
  • Direct betaald: Nog voordat we de sloopauto meenemen ontvang jij je betaling.

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.
  Hummer naar de autosloperij

  Jouw Hummer naar de autosloperij

  Bij Sloopauto Koper ontvang je altijd een uitstekende vergoeding voor je sloopauto. Vraag direct een offerte aan door het kentekenformulier in te vullen of direct contact met ons op te nemen. Vervolgens doen we binnen 24 uur een bod op jouw Hummer. Uiteraard volledig kosteloos en geheel vrijblijvend. Goed voorstel? Dan plannen we moment in waarop we jouw sloopauto komen ophalen. Wij staan op het afgesproken moment voor de deur waarbij je direct betaald krijgt en de RDW-vrijwaring in handen krijgt.

  Bereken hier de waarde van jouw sloopauto

  Ontdek vandaag nog de waarde van je sloopauto door het kentekenformulier in te vullen. Verkoop je sloopauto voor een eerlijke prijs en geniet van een vlotte afhandeling. Kenteken ingevuld? Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod!

   Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

   Mijn auto:

   Merk:

   Type:

   Motorinhoud:

   Brandstof:

   Vul hier jouw gegevens in:
   De voordelen van het verkopen van je Hummer sloopauto

   • Wij zijn flexibel. Zelfs in de avonduren of gedurende het weekend staan we klaar om jouw Hummer op te halen.
   • Zodra we jouw sloopauto ophalen, krijg je meteen betaald en ontvang je het vrijwaringsbewijs. Daarna hoef je je geen zorgen meer te maken over je auto.
   • Dankzij onze jaren aan ervaring vinden we altijd de beste oplossing voor jouw auto. We demonteren de bruikbare Hummer onderdelen en verkopen deze tegen een eerlijke prijs. Wat overblijft verwerken we en verkopen we als oud ijzer.
   Sloopauto verkopen aan sloopautokoper

   Naast een Hummer sloopauto, kun je bij Sloopauto Koper ook terecht met andere automerken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een Alfa Romeo sloopauto, een Aston Martin sloopauto, een Audi sloopauto, een Bentley sloopauto, een BMW sloopauto, een Bugatti sloopauto, een Chevrolet sloopauto, een Citroën sloopauto, een Cupra sloopauto, een Dacia sloopauto, een Daihatsu sloopauto, een Dodge sloopauto, een Ferrari sloopauto, een Fiat sloopauto, een Ford sloopauto, een Honda sloopauto, een Hyundai sloopauto, een Jaguar sloopauto, een Jeep sloopauto, een Kia sloopauto, een Lamborghini sloopauto, een Land Rover sloopauto, een Lexus sloopauto, een Lotus sloopauto, een Lynk & Co sloopauto, een Mazda sloopauto, een McLaren sloopauto, een Mercedes-Benz sloopauto, een Mini sloopauto, een Mitsubishi sloopauto, een Nissan sloopauto, een Opel sloopauto, een Peugeot sloopauto, een Polestar sloopauto, een Porsche sloopauto, een Renault sloopauto, een Rolls-Royce sloopauto, een Seat sloopauto, een Skoda sloopauto, een Smart sloopauto, een Subaru sloopauto, een Suzuki sloopauto, een Tesla sloopauto, een Toyota sloopauto, een Volkswagen sloopauto of een Volvo sloopauto aan ons verkopen.

   Reviews

   Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

   Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
   Roy Knubben
   Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
   Kyo

   Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

   Bo van Zalk

   Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

   Benny Reuvers Directeur

   Benny Reuvers

   Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

   Laat je gegevens achter

   Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden