Citroën sloopauto verkopen

Snel en gemakkelijk jouw Citroën verkopen? Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw Citroën sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Citroën sloopauto snel en gemakkelijk verkopen

  Een sloopauto is over het algemeen een voertuig dat niet langer veilig op de openbare weg kan rijden, vaak als gevolg van ernstige schade of technische mankementen. De problemen kunnen variëren van klein tot groot, veroorzaakt door bijvoorbeeld een ongeval of slijtage door ouderdom. Hoewel sommige sloopauto’s nog kunnen rijden, voldoen ze niet meer aan de wettelijke eisen voor een geldige APK-keuring. Wil je jouw defecte of afgekeurde Citroën auto aan ons verkopen? Is jouw Citroën klaar voor de sloop? Dan ben je van harte welkom bij Sloopautokoper! Wij zijn experts in demontage auto’s en we bieden onovertroffen prijzen en top service bij de verkoop van jouw sloopauto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw Citroën sloopauto op

  Als het tijd is om je Citroën naar de sloop te sturen, neemt ons team bij Sloopautokoper de volledige verantwoordelijkheid. We zorgen voor het ophalen van de sloopauto, de administratie en het transport. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de logistiek of het papierwerk dat bij de verkoop van een sloopauto komt kijken. Verder bieden we je een eerlijke prijs voor je Citroën, waardoor je kunt profiteren van een eenvoudige en winstgevende verkoopervaring.

  Citroën sloopauto laten ophalen
  Citroën sloopauto ophalen

  Ontvang een vrijblijvend bod

  Het verkopen van je Citroën sloopauto was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij Sloopautokoper ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod op je sloopauto, ongeacht het merk, model of de staat van de auto. Of je nu een beschadigde Citroën hebt of een auto die de APK niet heeft gehaald, wij zijn bereid om een eerlijk en marktconform bod uit te brengen. Dit betekent dat je altijd de beste deal voor je sloopauto krijgt en het snel en zonder gedoe kunt verkopen. Benieuwd naar de waarde van jouw sloopauto?

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.
  Citroën naar de autosloperij

  Jouw Citroën naar de autosloperij

  Bij sloopautokoper ontvang je de hoogste vergoeding voor je sloopauto. Hoe verloopt de verkoop van jouw beschadigde Citroën bij ons? Je kunt bij ons beginnen door een offerte aan te vragen. Dit doe je door het kentekenformulier op onze website in te vullen of direct contact met ons op te nemen. Binnen 24 uur krijg je een eerlijk, kosteloos en geheel vrijblijvend bod op jouw Citroën. Daarna plannen we een afspraak in om jouw sloopauto op te halen, dit is mogelijk in de avonduren of in het weekend. De chauffeur komt de auto bij je afhalen, betaalt jou het overeengekomen bedrag en verstrekt de RDW-vrijwaring.

  De voordelen van het verkopen van je Citroën sloopauto

  • Onze gespecialiseerde chauffeurs kunnen jouw Citroën ophalen op een tijdstip dat jou het beste schikt. Dit kan zelfs in de avonduren of tijdens het weekend.
  • Zodra we jouw sloopauto ophalen, krijg je onmiddellijk betaald en ontvang je het vrijwaringsbewijs. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over je auto.
  • Met onze ruime ervaring zorgen we altijd voor de meest geschikte oplossing voor jouw auto en de onderdelen. We halen alle bruikbare Citroën onderdelen uit de auto op onze autosloperij en bieden deze aan tegen een redelijke prijs. Wat overblijft van de auto gaat door onze machine en wordt als oud ijzer verkocht.
  Sloopauto verkopen aan sloopautokoper

  Naast een Citroën sloopauto, kun je bij Sloopauto Koper ook terecht met andere automerken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een Dacia sloopauto, een Chevrolet sloopauto, een Mercedes-Benz sloopauto, een BMW sloopauto, een Audi sloopauto, een Ford sloopauto, een Honda sloopauto, een Hyundai sloopauto, een Kia sloopauto, een Volkswagen sloopauto, een Volvo sloopauto, een Mini sloopauto, een Mitsubishi sloopauto, een Opel sloopauto, een Alfa Romeo sloopauto, een Fiat sloopauto of een Nissan sloopauto aan ons verkopen.

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden