BMW sloopauto verkopen

Snel en gemakkelijk jouw BMW verkopen? Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw BMW sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  BMW sloopauto snel en gemakkelijk verkopen

  Een sloopauto wordt vaak gedefinieerd als een voertuig dat niet langer in staat is om veilig op openbare wegen te rijden, meestal door ernstige schade of technische gebreken. Deze kunnen variëren van kleine problemen tot grote beschadigingen door bijvoorbeeld een ongeluk of slijtage door ouderdom. Sommige BMW sloopauto’s kunnen nog rijden, maar voldoen niet meer aan de wettelijke eisen voor een geldige APK-keuring. Wil je jouw defecte of afgekeurde BMW aan ons verkopen? Is jouw BMW klaar voor de sloop? Dan verwelkomen we je graag bij Sloopautokoper! Wij zijn experts in demontage auto’s en we bieden ongeëvenaarde prijzen en top service bij de verkoop van jouw sloopauto.

  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Wij halen jouw BMW sloopauto op

  In het geval dat je BMW naar de sloop moet, zorgen wij van Sloopautokoper voor het hele proces. Ons deskundige team haalt de sloopauto op, waarbij we zowel zorg dragen voor de administratie als voor het transport. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de logistiek of over het papierwerk dat bij de verkoop van een sloopauto komt kijken. Bovendien betalen we je een eerlijke prijs voor je BMW, waardoor je kunt profiteren van een gemakkelijke en winstgevende verkoopervaring.

  BMW sloopauto laten ophalen
  BMW sloopauto

  Ontvang een vrijblijvend bod

  Het verkopen van je BMW sloopauto was nog nooit zo eenvoudig. Met Sloopautokoper ontvang je binnen 24 uur een geheel vrijblijvend aanbod voor je sloopauto, ongeacht het merk, type of conditie van de wagen. Of het nu om een beschadigde BMW gaat of een auto die de APK niet heeft gehaald, wij zijn klaar om een eerlijk en marktgericht bod uit te brengen. Dit betekent dat je altijd de beste prijs voor je sloopauto krijgt en het snel en zonder gedoe kunt verkopen. Benieuwd naar de waarde van jouw sloopauto?

  Onze sloopauto specialisten

  Fred Reuvers
  Fred ReuversSloopauto chauffeur
  Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.
  Willem Reuvers jr.
  Willem Reuvers jr. Duizendpoot
  Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.
  Gerard Reuvers
  Gerard ReuversSloopauto specialist
  Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.
  Maarten
  MaartenSloopauto specialist
  Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.
  BMW naar de autosloperij

  Jouw BMW naar de autosloperij

  Bij sloopautokoper garanderen we de beste prijs voor jouw sloopauto. Hoe gaat de verkoop van je beschadigde auto bij ons in zijn werk? Allereerst kun je een offerte opvragen door het nummerplaatformulier op onze website in te vullen of onmiddellijk contact opnemen met ons team. Binnen een dag krijg je van ons een eerlijk, gratis en geheel vrijblijvend bod op jouw BMW. Daarna maken we een afspraak om je sloopauto op te halen, ook dat kan in de avonduren of tijdens het weekend gebeuren. Onze chauffeur haalt de auto op, betaalt je het afgesproken bedrag en geeft je de RDW-vrijwaring.

  Bereken hier de waarde van jouw sloopauto

  Ontdek vandaag nog de waarde van je sloopauto door het kentekenformulier in te vullen. Verkoop je sloopauto voor een eerlijke prijs en geniet van een vlotte afhandeling. Kenteken ingevuld? Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod!

   Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

   Mijn auto:

   Merk:

   Type:

   Motorinhoud:

   Brandstof:

   Vul hier jouw gegevens in:
   De voordelen van het verkopen van je BMW sloopauto

   • ophalen op een tijdstip dat jou het beste schikt. Dit kan zelfs in de avonduren of tijdens het weekend. De chauffeur brengt hem dan naar de BMW sloperij.
   • vrijwaringsbewijs. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over je auto.
   • ruime ervaring zorgen we altijd voor de meest geschikte oplossing voor jouw auto en de onderdelen. We halen alle bruikbare BMW onderdelen uit de auto op onze autosloperij en bieden deze aan tegen een redelijke prijs. Wat overblijft van de auto gaat door onze machine en wordt als oud ijzer verkocht.
   Sloopauto verkopen aan sloopautokoper

   Naast een BMW sloopauto, kun je bij Sloopauto Koper ook terecht met andere automerken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een Alfa Romeo sloopauto, een Aston Martin sloopauto, een Audi sloopauto, een Bentley sloopauto, een Bugatti sloopauto, een Chevrolet sloopauto, een Citroën sloopauto, een Cupra sloopauto, een Dacia sloopauto, een Daihatsu sloopauto, een Dodge sloopauto, een Ferrari sloopauto, een Fiat sloopauto, een Ford sloopauto, een Honda sloopauto, een Hummer sloopauto, een Hyundai sloopauto, een Jaguar sloopauto, een Jeep sloopauto, een Kia sloopauto, een Lamborghini sloopauto, een Land Rover sloopauto, een Lexus sloopauto, een Lotus sloopauto, een Lynk & Co sloopauto, een Mazda sloopauto, een McLaren sloopauto, een Mercedes-Benz sloopauto, een Mini sloopauto, een Mitsubishi sloopauto, een Nissan sloopauto, een Opel sloopauto, een Peugeot sloopauto, een Polestar sloopauto, een Porsche sloopauto, een Renault sloopauto, een Rolls-Royce sloopauto, een Seat sloopauto, een Skoda sloopauto, een Smart sloopauto, een Subaru sloopauto, een Suzuki sloopauto, een Tesla sloopauto, een Toyota sloopauto, een Volkswagen sloopauto of een Volvo sloopauto aan ons verkopen.

   Reviews

   Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

   Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
   Roy Knubben
   Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
   Kyo

   Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

   Bo van Zalk

   Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

   Benny Reuvers Directeur

   Benny Reuvers

   Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

   Laat je gegevens achter

   Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden