Autosloperij
Wijk bij Duurstede

Breng je auto naar de sloperij in Wijk bij Duurstede. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een bod op je sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Wijk bij Duurstede

  Wil je van een oude of kapotte auto af en ben je op zoek naar een autosloperij in de buurt van Wijk bij Duurstede? Dan is Sloopauto Koper de plek voor jou! Wij zijn een autosloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in de buurt van Wijk bij Duurstede. Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons of vul ons kentekenformulier in om te beginnen. Hierna ontvang je van ons een snel en scherp bod. Daarna maken we een afspraak en komen wij de sloopauto gratis ophalen. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden dan weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven.

  Autosloperij Wijk bij Duurstede
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Nadat jij je gegevens hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit dan ook helemaal nergens aan vast!

  Autosloperij Wijk bij duurstede
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Na akkoord van de overeengekomen prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto te laten ophalen en de auto vanuit Wijk bij Duurstede naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Prijsafspraak autosloperij Wijk bij Duurstede
  Prijsafspraak autosloperij Wijk bij Duurstede
  autosloperij Wijk bij Duurstede
  • Stap 3

  Auto naar de autosloperij Wijk bij Duurstede

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat net als je rijbewijs alle papieren bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Autosloperij Wijk bij Duurstede
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de schadeauto worden gedemonteerd en gereviseerd en krijgen zo een tweede leven. De gebruikte auto onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden. Omdat de stoffen uit de auto erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden deze zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste, milieuvriendelijke wijze hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Wijk bij Duurstede
  Schadeauto naar de sloperij in Wijk bij duurstede

  Kan elke schadeauto worden verkocht aan een sloperij?

  JA! Je kunt bij ons terecht met elke auto en elk automerk. Omdat alle auto’s onderdelen van waarde hebben, ongeacht de staat van de auto. Dit kan zijn een APK afgekeurde auto, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding.

  • Jouw auto wordt opgehaald uit Wijk bij Duurstede wanneer het jou uit komt. Ook in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt daarna verkocht als oud ijzer.
  Schadeauto naar de sloperij in Wijk bij Duurstede

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Wijk bij Duurstede

  Wijk bij Duurstede is een stad en gemeente in het zuiden van de provincie Utrecht. De gemeente Wijk bij Duurstede telt 23.917 inwoners (2022). Door Wijk bij Duurstede stroomt de Nederrijn, de Lek, de Kromme Rijn en het Amsterdam-Rijnkanaal. De stad ligt dichtbij Rijswijk, Maurik, Amerongen, Leersum, Cothen, Langbroek, Doorn, Culemborg en Beusichem. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 15 kilometer afstand van Wijk bij Duurstede of regio Wijk bij Duurstede?. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Wijk bij Duurstede? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto in Wijk bij Duurstede op en zorgen voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden