Autosloperij Utrecht

Breng je auto naar de sloperij in Utrecht. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Utrecht

  Wil jij van een oude of kapotte auto af en ben je op zoek naar een autosloperij in de buurt van Utrecht? Dan is Sloopauto Koper de perfecte plek voor jou! Wij zijn een sloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in de buurt van Utrecht. Wij maken het makkelijk om van je auto af te komen. Bel ons gerust of vul ons online formulier in om te beginnen. Allereerst zullen we een top bedrag bieden voor jou sloopauto en daarna komen we jouw auto gratis ophalen. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden dan weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven.

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een goed bod uit te brengen. Dit bod is dan geheel vrijblijvend, je zit helemaal nergens aan vast!

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Na akkoord van de overeengekomen prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Utrecht naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Prijsafspraak autosloperij Utrecht
  Prijsafspraak autosloperij Utrecht
  autosloperij Utrecht
  • Stap 3

  Auto naar de sloperij in Utrecht

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat alle papieren bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is dan zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Autosloperij Utrecht
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de schadeauto worden gedemonteerd en gereviseerd en krijgen op deze manier een tweede leven. De onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden. De stoffen uit de auto die erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste manier hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Utrecht
  Schadeauto naar de sloperij in Utrecht

  Kan elke schadeauto worden verkocht aan een sloperij?

  JA! Je kunt bij ons terecht met elke auto en elk automerk. Alle auto’s hebben onderdelen van waarde, ongeacht de staat van de auto. Dit kan zijn een auto die niet door de APK keuring komt, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding. Elke auto is van harte welkom bij ons sloopbedrijf in Utrecht!

  • Je kan jouw auto laten ophalen in Utrecht wanneer dit voor jou het beste uit komt. Ook in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat dan door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
  Schadeauto naar de sloperij in Utrecht

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Utrecht

  Utrecht is een stad in de provincie Utrecht. De gemeente Utrecht telt 361.924 inwoners (2022) en de stad Utrecht telt 208.965 inwoners (2022). De stad ligt dichtbij Bilthoven, Zeist, Maarssen, Breukelen, Harmelen, Montfoort, Vianen en Culemborg. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 50 kilometer afstand van Utrecht. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Utrecht? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto in Utrecht op en zorgen dan ook voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden