Autosloperij Oss

Breng je auto naar de sloperij in Oss. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Oss

  Als jij van je oude of kapotte auto af wilt, dan ben jij bij Sloopauto Koper op het juiste adres! Wij zijn een autosloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in de buurt van Oss. Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons gerust of vul ons kentekenformulier in om te beginnen. We komen jouw auto ophalen en bieden je er een top bedrag voor. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden dan weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven.

  Autosloperij Oss
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul als eerste het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit helemaal nergens aan vast!

  Autosloperij Oss website mobiel
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Na akkoord van de overeengekomen prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Oss naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Prijsafspraak autosloperij Oss
  Prijsafspraak autosloperij Oss
  autosloperij Oss
  • Stap 3

  Auto naar de autosloop in Oss

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat net als je rijbewijs alle papieren bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  autosloperij Oss
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de auto worden gedemonteerd en gereviseerd. Daarmee geven we ze een tweede leven. De gebruikte auto onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen ook gereviseerd kunnen worden. Omdat de stoffen uit de auto erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden deze zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste, milieuvriendelijke wijze hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Oss
  Schadeauto naar de sloperij in Oss

  Kan elke schadeauto worden verkocht aan een sloperij in Oss?

  JA! Je kunt bij ons terecht met elke schadeauto en met alle merken. Omdat alle auto’s onderdelen van waarde hebben, ongeacht de staat van de auto. Dit kan een APK afgekeurde auto zijn, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding. Als jij op zoek bent naar een autosloperij in de buurt van Oss, zoek dan niet verder!

  • Jouw auto wordt opgehaald uit Oss wanneer het jou uit komt. Ook in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs (RDW vrijwaring) mee. Hierna hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de oude auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt daarna verkocht als oud ijzer.
  Schadeauto naar de sloperij in Oss

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Oss

  Oss is een gemeente en stad in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Oss telt 94.457 inwoners (2023) en de stad Oss telt 58.550 inwoners (2021). De stad ligt dichtbij Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen, Beuningen, Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel en Kerkdriel. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 42 kilometer afstand van Oss. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Oss? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto in de regio Oss op en zorgen daarna ook voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden