Autosloperij Nijmegen

Breng je auto naar de autosloop in Nijmegen. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Nijmegen

  Wil je af van een oude of kapotte auto? Dan is Sloopauto Koper dé plek voor jou! Wij zijn een sloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in de omgeving van Nijmegen. Bij ons kun je gemakkelijk van je ongewenste auto afkomen. Bel ons gerust of vul ons kentekenformulier in om te beginnen. Wij halen je auto gratis op en bieden je er een aantrekkelijk bedrag voor. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt met een gerust hart weten dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled.

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit dus helemaal nergens aan vast!

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Na akkoord van de overeengekomen prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Nijmegen naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Prijsafspraak autosloperij Nijmegen
  Prijsafspraak autosloperij Nijmegen
  autosloperij Nijmegen
  • Stap 3

  Auto naar de autosloop in Nijmegen

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat alle papieren bij de auto aanwezig zijn en dan is de overdracht van de auto zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en daarna ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Autosloperij Nijmegen
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Voor vragen neem contact op

  Wij helpen je graag verder!

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de schadeauto worden gedemonteerd en gereviseerd en krijgen zo een tweede leven. De onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden. De stoffen uit de auto die erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste manier hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Nijmegen
  Schadeauto naar de sloperij in Nijmegen

  Kan elke schadeauto worden verkocht aan een auto sloperij?

  JA! Je kunt bij ons terecht met elke auto en elk automerk. Alle auto’s hebben onderdelen van waarde, ongeacht de staat van de auto. Dit kan zijn een APK afgekeurde auto, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding. Elk merk auto is welkom bij ons sloopbedrijf.

  • Jouw auto wordt gratis opgehaald in Nijmegen wanneer het jou uit komt. Ook in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef jij je dus geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw schadeauto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat dan door onze machine heen en wordt dan verkocht als oud ijzer.
  Schadeauto naar de sloperij in Nijmegen

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Nijmegen

  Nijmegen is een stad in de provincie Gelderland. De gemeente Nijmegen telt 179.073 inwoners (2022). De stad ligt dichtbij Wijchen en Zevenaar, Malden, Arnhem, Beuningen, Oss, Tiel en Elst. Nijmegen, gelegen aan de oevers van de Waal, is de oudste stad van Nederland en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 37 kilometer afstand van Nijmegen. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Nijmegen? Geen enkel probleem! Wij halen jouw sloopauto in Nijmegen op en zorgen dan ook direct voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden