Autosloperij Kerkdriel

Breng je auto naar de sloop. Vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een bod op jouw sloopauto.

Bel ons: 06 248 920 17

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Kerkdriel

  Als jij van je oude of kapotte auto af wilt, is Sloopauto Koper de perfecte plek voor jou. Wij zijn een autosloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in de buurt van Kerkdriel. Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons gerust of vul ons online formulier in om te beginnen. We komen jouw auto ophalen en bieden je er een top bedrag voor. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden weer verkocht en krijgen op een tweede leven.

  06 24 89 20 17
  Autosloperij Kerkdriel
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul als eerste het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit helemaal nergens aan vast!

  Vraag jouw prijs aan
  Autosloperij Kerkdriel website mobiel
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Na akkoord van de overeengekomen prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Kerkdriel naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Benieuwd naar jouw prijs?
  Prijsafspraak autosloperij Kerkdriel
  Prijsafspraak autosloperij Kerkdriel
  autosloperij Kerkdriel
  • Stap 3

  Auto naar de autosloperij Kerkdriel

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat net als je rijbewijs alle papieren bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Maak nu een afspraak
  schadeauto naar sloperij kerkdriel
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Voor vragen neem contact op

  Wij helpen je graag verder!

  06 248 920 17

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de auto worden gedemonteerd en gereviseerd. Daarmee geven wij ze een tweede leven. De gebruikte auto onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen ook gereviseerd kunnen worden. Omdat de stoffen uit de auto erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden deze zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste, milieuvriendelijke wijze hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Kerkdriel
  Schadeauto naar de sloperij in Kerkdriel

  Kan elke schadeauto worden verkocht aan een sloperij?

  JA! Je kunt bij ons terecht met elke schadeauto en elk automerk. Omdat alle auto’s onderdelen van waarde hebben, ongeacht de staat van de auto. Dit kan een apk afgekeurde auto zijn, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding.

  • Jouw auto wordt opgehaald uit Kerkdriel wanneer het jou uit komt. Ook in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw schadeauto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt daarna verkocht als oud ijzer.
  06 24 89 20 17
  Schadeauto naar de sloperij in Kerkdriel