Autosloperij Geldermalsen

Breng je auto naar de sloperij. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw sloopauto.

Bel ons: 06 248 920 17

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Geldermalsen

  Wil je van een oude of kapotte auto af? Dan is Sloopauto Koper de plek voor jou! Wij zijn een autosloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in de buurt van Geldermalsen. Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons gerust of vul ons online formulier in om te beginnen. We komen jouw auto ophalen en bieden je er een top bedrag voor. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven.

  06 248 920 17
  Autosloperij Geldermalsen
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit helemaal nergens aan vast!

  Vraag jouw prijs aan
  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Na akkoord van de overeengekomen prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Geldermalsen naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Benieuwd naar jouw prijs?
  Prijsafspraak autosloperij Geldermalsen
  Prijsafspraak autosloperij Geldermalsen
  autosloperij Geldermalsen
  • Stap 3

  Auto naar de autosloperij Geldermalsen

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat alle papieren bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo dan geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Maak nu een afspraak
  Autosloperij Geldermalsen
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Voor vragen neem contact op

  Wij helpen je graag verder!

  06 248 920 17

  Laat jouw auto op een duurzame manier demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de auto worden gedemonteerd en gereviseerd. Op deze manier krijgen ze een tweede leven. Allereerst ondergaan de onderdelen een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden.  De stoffen uit de auto die erg giftig kunnen zijn, voor zowel de mensen als de natuur, worden zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste manier hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Geldermalsen
  Schadeauto naar de sloperij in Geldermalsen

  Kan elke schadeauto worden verkocht aan een autosloperij?

  JA! Je kunt bij ons terecht met elke auto en elk automerk. Omdat alle auto’s onderdelen van waarde hebben, ongeacht de staat van de auto. Dus ook schadeauto’s leveren nog geld op.Dit kan zijn een APK afgekeurde auto, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding. Alle auto’s zijn van harte welkom op onze sloperij.

  • Jouw auto wordt opgehaald uit Geldermalsen wanneer het jou uit komt. Ook in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je dan ook geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
  06 248 920 17
  Schadeauto naar de sloperij in Geldermalsen