Autosloperij
Den Bosch

Op zoek naar een sloperij in ‘s-Hertogenbosch? Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Den Bosch

  Wil je van een oude of kapotte auto af? Dan is Sloopauto Koper de plek voor jou! Wij zijn een autosloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt uit de buurt van Den Bosch (‘s-Hertogenbosch). Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons of vul ons kentekenformulier in om te beginnen. We komen jouw auto ophalen en bieden je er een top bedrag voor. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden dan weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven.

  Autosloperij Den Bosch
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit helemaal nergens aan vast!

  Autosloperij Den Bosch
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Na akkoord van de overeengekomen prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Den Bosch naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Prijsafspraak autosloperij Den Bosch
  Prijsafspraak autosloperij Den Bosch
  autosloperij Den Bosch
  • Stap 3

  Auto naar de autosloop Den Bosch

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat alle papieren bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Autosloperij Den Bosch
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de schadeauto worden gedemonteerd en gereviseerd. De onderdelen krijgen dan op deze manier een tweede leven. De onderdelen ondergaan allereerst een kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden. De stoffen uit de auto die erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste manier hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Den Bosch

  Kan elke schadeauto worden verkocht aan een sloperij?

  JA! Je kunt bij ons terecht met elke schadeauto en elk automerk. Omdat alle auto’s onderdelen van waarde hebben, ongeacht de staat van de auto. Dit kan zijn een APK afgekeurde auto, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding. Elke auto is bij ons van harte welkom.

  Schadeauto naar de sloperij in Den Bosch
  • Jouw auto wordt opgehaald uit Den Bosch wanneer dit voor jou het beste uit komt. Ook in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het RDW vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze dan voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
  Schadeauto naar de sloperij in Den Bosch

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Den Bosch

  Den Bosch (‘s-Hertogenbosch) is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. De gemeente Den Bosch telt 156.599 inwoners (2022). De stad ligt dichtbij Rosmalen, Kerkdriel, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Tilburg, Oss, Heusden Eindhoven en Uden. Sloopauto Koper is een autosloperij in Tiel. Tiel ligt op 38 kilometer afstand van Den Bosch. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Den Bosch of in de regio Den Bosch? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto in Den Bosch op en zorgen dan ook direct voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden