Autosloperij Culemborg

Breng je auto naar de sloperij in Culemborg. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Culemborg

  Wil je van een oude of kapotte auto af? Dan is Sloopauto Koper de plek voor jou! Wij zijn een sloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in Culemborg. Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons of vul het kentekenformulier in om te beginnen. We komen je auto gratis ophalen en bieden je er direct een goed bedrag voor. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk. Je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden dan weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven.

  Autosloperij Culemborg
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit helemaal nergens aan vast!

  Autosloperij Culemborg
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Na akkoord van de overeengekomen prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Prijsafspraak autosloperij Culemborg
  Prijsafspraak autosloperij Culemborg
  autosloperij Culemborg
  • Stap 3

  Auto naar de autosloop in Culemborg

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat alle papieren bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Autosloperij Culemborg
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de auto worden gedemonteerd en gereviseerd en krijgen zo een tweede leven door verkocht te worden als tweedehands auto onderdelen. De onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden. De stoffen uit de auto die erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste manier hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Culemborg

  Kan elke schadeauto worden verkocht aan een sloperij?

  JA! Je kunt bij ons terecht met elke auto en elk automerk. Omdat alle auto’s onderdelen van waarde hebben, ongeacht de staat van de auto. Dit kan zijn een APK afgekeurde auto, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding. Elke schadeauto is welkom op onze sloperij.vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.

  Schadeauto naar de sloperij in Culemborg
  • Jouw auto wordt opgehaald in Culemborg wanneer het jou uit komt. Onze gespecialiseerde chauffeurs kunnen ook in de avond of in het weekend de auto komen ophalen bij jou thuis.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt dan verkocht als oud ijzer.
  Schadeauto naar de sloperij in Culemborg

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Culemborg

  Culemborg is een stad in de gemeente Neder-Betuwe, in de provincie Gelderland. De stad Culemborg telt 28.555 inwoners (2022). De stad ligt dichtbij Geldermalsen, Tiel, Beesd, Leerdam, Vianen, Utrecht, Wijk bij Duurstede en Houten. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, heeft Culemborg een uniek karakter en erfgoed dat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor zowel toeristen als bewoners. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 20 kilometer afstand van Culemborg. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Culemborg of in de regio Culemborg? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto in Culemborg op en zorgen dan ook direct voor de rest. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden