Autosloperij Beuningen

Breng je auto naar de sloperij in Beuningen. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Beuningen

  Wil je van een oude of kapotte auto af? Dan is Sloopauto Koper is de plek voor jou! Wij zijn een autosloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in Beuningen en omgeving. Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons gerust of vul ons online formulier in om te beginnen. We komen jouw auto ophalen en bieden je er een top bedrag voor. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul allereerst het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit namelijk helemaal nergens aan vast!

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Nadat het akkoord van de overeengekomen prijs, plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Beuningen naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Prijsafspraak autosloperij Beuningen
  Prijsafspraak autosloperij Beuningen
  autosloperij Beuningen
  • Stap 3

  Auto naar de autosloperij Beuningen

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat, net als je rijbewijs, alle papieren bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Autosloperij Beuningen
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de auto worden gedemonteerd en gereviseerd en op deze manier een tweede leven. De gebruikte auto onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden. Omdat de stoffen uit de auto erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden deze zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste, milieuvriendelijke wijze hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Beuningen
  Schadeauto naar de sloperij in Beuningen

  Kan elke schadeauto worden verkocht aan een sloperij?

  JA! Je kunt bij ons terecht met elke auto en elk automerk. Omdat alle auto’s onderdelen van waarde hebben, ongeacht de staat van de auto. Dit kan zijn een APK afgekeurde auto, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding. Alle schadeauto’s zijn welkom.

  • Jouw auto kan worden opgehaald uit Beuningen wanneer het voor jou het beste uitkomt. Ook in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto op komen halen.
  • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
  • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze daarna voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
  Schadeauto naar de sloperij in Beuningen

  Reviews

  Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

  Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
  Roy Knubben
  Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
  Kyo

  Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

  Bo van Zalk

  Meer over Beuningen

  Beuningen is een plaats en gemeente in de provincie Gelderland. De plaats Beuningen telt 17.365 inwoners en de gemeente Beuningen telt 26.576 inwoners (2023). De stad grenst in het noorden aan de Waal en in de oostkant aan Nijmegen. Beuningen is een aantrekkelijke bestemming voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje landelijke pracht, geschiedenis en moderne voorzieningen, allemaal in een pittoreske Gelderse setting aan de oevers van de Waal. De stad ligt dichtbij Wijchen, Bemmel, Elst, Arnhem, Wageningen, Rhenen, Kesteren en Oss. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 32 kilometer afstand van Beuningen. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Beuningen? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto in Beuningen op en zorgen voor de rest.

  Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Benny Reuvers Directeur

  Benny Reuvers

  Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

  Laat je gegevens achter

  Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden