Autosloperij Arnhem

Breng je auto naar de sloop. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct een uitstekend bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloop in Arnhem

  Wil je van een oude of kapotte auto af? Dan is Sloopauto Koper is de plek voor jou! Wij zijn een autosloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in de buurt van Arnhem. Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons gerust of vul ons online kentekenformulier in om te beginnen. Wij geven dan binnen 24 uur gratis een bod. We komen jouw auto ophalen en bieden je er een top bedrag voor. Bovendien is onze autosloperij milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven. Andere liefhebbers kunnen dan gebruik maken van deze onderdelen.

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto in Arnhem
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul allereerst het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit namelijk helemaal nergens aan vast!

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Nadat het akkoord van de overeengekomen prijs, plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Arnhem naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

  Prijsafspraak autosloperij arnhem
  Prijsafspraak autosloperij arnhem
  autosloperij arnhem
  • Stap 3

  Auto naar de sloperij in Arnhem en omstreken

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat, net als je rijbewijs, alle papieren bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Autosloperij Arnhem
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Voor vragen neem contact op

  Wij helpen je graag verder!

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Onze medewerkers zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de auto worden gedemonteerd en gereviseerd en op deze manier een tweede leven. De gebruikte auto onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden. Omdat de stoffen uit de auto erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden deze zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste, milieuvriendelijke wijze hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Arnhem

  Bereken hier de waarde van jouw sloopauto

  Ontdek vandaag nog de waarde van je sloopauto door het kentekenformulier in te vullen. Verkoop je sloopauto voor een eerlijke prijs en geniet van een vlotte afhandeling. Kenteken ingevuld? Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod!

   Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

   Mijn auto:

   Merk:

   Type:

   Motorinhoud:

   Brandstof:

   Vul hier jouw gegevens in:
   Schadeauto naar de sloperij in Arnhem

   Kan elke sloopauto worden verkocht aan een sloperij in Arnhem?

   JA! Je kunt bij ons terecht met elke auto en elk automerk. Omdat alle auto’s onderdelen van waarde hebben, ongeacht de staat van de auto. Dit kan zijn een APK afgekeurde auto, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding. Alle schadeauto’s zijn welkom. Je krijgt een vergoeding voor uw oude auto.

   • Je kunt jouw auto laten halen in Arnhem wanneer het jou het beste uitkomt. Ook in de avond of in het weekend halen wij de auto op.
   • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het vrijwaringsbewijs mee. Hierna hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw auto.
   • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze daarna voor een schappelijke prijs. De rest van de auto gaat door onze machine heen en wordt verkocht als oud ijzer.
   Schadeauto naar de sloperij in Arnhem

   Reviews

   Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

   Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
   Roy Knubben
   Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
   Kyo

   Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

   Bo van Zalk

   Meer over Arnhem

   Arnhem, gelegen in het oosten van Nederland aan de oevers van de rivier de Nederrijn, is een stad die doordrenkt is van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Met zijn rijke erfgoed, bruisende kunstscene en prachtige landschappen heeft Arnhem veel te bieden aan zowel bewoners als bezoekers. Arnhem is een stad in de provincie Gelderland. De gemeente Arnhem telt 164.096 inwoners (2022). De stad ligt dichtbij Velp, Duiven, Zevenaar, Doorwerth, Elst, Nijmegen, Ede en Wageningen. Sloopauto Koper is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 45 kilometer afstand van Arnhem. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Arnhem? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto in Arnhem op en zorgen voor de rest.

   Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

   Benny Reuvers Directeur

   Benny Reuvers

   Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

   Laat je gegevens achter

   Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden