Autosloperij Amersfoort

Breng je auto naar de sloperij in Amersfoort. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw sloopauto.

06 24 89 20 17

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Amersfoort

  Wil je van een oude of kapotte auto af? Dan is Sloopauto Koper is de plek voor jou! Wij zijn een autosloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in de buurt van Amersfoort. Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons gerust of vul ons kenteken formulier in om te beginnen. We komen jouw auto ophalen en bieden je ook nog eens een top bedrag voor. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven.

  06 248 920 17
  Autosloperij Amersfoort
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul allereerst het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit namelijk helemaal nergens aan vast!

  Ja, ik wil een bod ontvangen
  Autosloperij Amersfoort
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Nadat er een akkoord is van de overeengekomen prijs, prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Amersfoort naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avonden of in het weekend.

  Benieuwd naar jouw prijs?
  Prijsafspraak autosloperij Amersfoort
  Prijsafspraak autosloperij Amersfoort
  autosloperij Amersfoort
  • Stap 3

  Auto naar de autosloperij Amersfoort en omstreken

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat, net als je rijbewijs alle papieren, bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Maak nu een afspraak
  Autosloperij Amersfoort
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  06 248 920 17

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de auto worden gedemonteerd en gereviseerd en op deze manier een tweede leven krijgen. De gebruikte auto onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden. Omdat de stoffen uit de auto erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden deze zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste, milieuvriendelijke wijze hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Amersfoort

  Sloperij in Amersfoort voor sloopauto’s

  Sloopautokoper.nl is dé plek om uw sloopauto te verkopen. Met jarenlange ervaring in het vak begrijpen we dat elke auto zijn waarde heeft. Onze experts beoordelen uw sloopauto op basis van verschillende factoren en bieden een eerlijke prijs. Bovendien nemen we alle administratieve zorgen uit handen en zorgen voor een snelle en gratis ophaaldienst. Wij halen jouw sloopauto dus op in Amersfoort. We streven naar een duurzame verwerking van sloopauto’s, waarbij bruikbare onderdelen worden hergebruikt en de rest op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

  06 248 920 17
  Schadeauto naar de sloperij in Amersfoort
  Schadeauto naar de sloperij in Amersfoort