Autosloperij Amersfoort

Breng je auto naar de sloperij in Amersfoort. Bel ons of vul je kenteken in en ontvang vrijwel direct het beste bod op jouw sloopauto.

  Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

  Mijn auto:

  Merk:

  Type:

  Motorinhoud:

  Brandstof:

  Vul hier jouw gegevens in:
  Dé autosloperij in de buurt van Amersfoort

  Wil je van een oude of kapotte auto af? Dan is Sloopauto Koper is de plek voor jou! Wij zijn een autosloperij in Tiel die sloopauto’s en schadeauto’s opkoopt in de buurt van Amersfoort. Wij maken het makkelijk om van je ongewenste auto af te komen. Bel ons gerust of vul ons kenteken formulier in om te beginnen. We komen jouw auto ophalen en bieden je ook nog eens een top bedrag voor. Bovendien zijn onze sloopdiensten milieuvriendelijk, dus je kunt je goed voelen in de wetenschap dat je auto op de juiste manier wordt gedemonteerd en gerecycled. Maar wat gebeurd er met deze tweedehands auto onderdelen? Die worden weer verkocht en krijgen op deze manier een tweede leven.

  Autosloperij Amersfoort
  • Stap 1

  Prijsaanvraag voor jouw sloopauto

  Vul allereerst het kentekenformulier in of neem contact op met ons om de prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Na het invullen van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om ons bod uit te brengen. Dit bod is geheel vrijblijvend, je zit namelijk helemaal nergens aan vast!

  Autosloperij Amersfoort
  • Stap 2

  Prijsakkoord en afspraak maken voor ophalen

  Nadat er een akkoord is van de overeengekomen prijs, prijs plannen wij een afspraak in met onze in sloopauto’s gespecialiseerde chauffeur om de auto op te komen halen en de auto vanuit Amersfoort naar de autosloperij in Tiel te brengen. Dit kan ook in de avonden of in het weekend.

  Prijsafspraak autosloperij Amersfoort
  Prijsafspraak autosloperij Amersfoort
  autosloperij Amersfoort
  • Stap 3

  Auto naar de autosloperij Amersfoort en omstreken

  De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum bij jou voor de deur staan. Zorg dat, net als je rijbewijs alle papieren, bij de auto aanwezig zijn en de overdracht van de auto is zo geregeld. Na de inspectie en de betaling aan jou zal de chauffeur de vrijwaring uitgeven en ben jij af van alle zorgen! Wij brengen dan de auto naar de sloperij in Tiel.

  Autosloperij Amersfoort
  klantenservice-Benny-Reuvers
  Benny Reuvers

  Sloopauto specialist

  Heb jij een vraag? Neem contact op!

  Wij helpen je graag verder!

  Jouw auto duurzaam demonteren

  Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen uit de auto worden gedemonteerd en gereviseerd en op deze manier een tweede leven krijgen. De gebruikte auto onderdelen ondergaan een eerste kwaliteitscontrole. Voldoet deze hier niet aan? Dan wordt gekeken of deze onderdelen gereviseerd kunnen worden. Omdat de stoffen uit de auto erg giftig kunnen zijn voor zowel de mensen als de natuur worden deze zorgvuldig verwerkt en gescheiden. Op deze manier kunnen de grondstoffen op een juiste, milieuvriendelijke wijze hergebruikt worden.

  Auto demontagebedrijf in Amersfoort

  Sloperij in Amersfoort voor sloopauto’s

  Sloopautokoper.nl is dé plek om uw sloopauto te verkopen. Met jarenlange ervaring in het vak begrijpen we dat elke auto zijn waarde heeft. Onze experts beoordelen uw sloopauto op basis van verschillende factoren en bieden een eerlijke prijs. Bovendien nemen we alle administratieve zorgen uit handen en zorgen voor een snelle en gratis ophaaldienst. Wij halen jouw sloopauto dus op in Amersfoort. We streven naar een duurzame verwerking van sloopauto’s, waarbij bruikbare onderdelen worden hergebruikt en de rest op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

  Schadeauto naar de sloperij in Amersfoort

  Bereken hier de waarde van jouw sloopauto

  Ontdek vandaag nog de waarde van je sloopauto door het kentekenformulier in te vullen. Verkoop je sloopauto voor een eerlijke prijs en geniet van een vlotte afhandeling. Kenteken ingevuld? Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod!

   Vul hier jouw kenteken in en druk daarna op volgende.

   Mijn auto:

   Merk:

   Type:

   Motorinhoud:

   Brandstof:

   Vul hier jouw gegevens in:
   Schadeauto naar de sloperij in Amersfoort

   Kan elke sloopauto worden verkocht aan een sloperij?

   JA! Je kunt bij ons terecht met elke auto en alle merken. Ook met schadeauto’s. Omdat alle auto’s onderdelen van waarde hebben, ongeacht de staat van de auto. Dit kan zijn auto die niet door de APK keuring komt, maar ook een auto die betrokken is geweest bij een ongeval of aanrijding.

   • Jouw auto wordt opgehaald vanuit Amersfoort wanneer dit jou het beste uit komt. Ook in de avond of in het weekend kunnen onze gespecialiseerde chauffeurs de auto ter plaatse op komen halen.
   • Bij het ophalen van jou sloopauto word je direct uitbetaald en krijg je het rdw vrijwaringsbewijs mee.
   • Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste bestemming voor jouw auto en de onderdelen. Wij halen alle bruikbare onderdelen uit de auto en verkopen deze voor een schappelijke prijs.

   Reviews

   Lees hier de uitgelichte beoordelingen van onze klanten

   Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.
   Roy Knubben
   Zeer betrouwbare en goede service. Bied een behoorlijk bedrag aan voor mijn vernielde auto. Ik raad aan.
   Kyo

   Heel fijn bedrijf! Denken met je mee, goede service en uiterst vriendelijk. Bedankt weer jongens!

   Bo van Zalk

   Meer over Amersfoort

   Amersfoort is een stad in de provincie Utrecht. De gemeente Amersfoort telt 158.712 inwoners (2022) en de stad Amersfoort telt 141.000 inwoners (2022). Amersfoort is een prachtige, historische stad in het hart van Nederland. Bekend om zijn middeleeuwse architectuur, waaronder de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwetoren, trekt het bezoekers uit binnen- en buitenland. De stad ligt dichtbij Leusden, Soest, Zeist, Baarn, Bilthoven, Nijkerk en Barneveld. Onze autosloperij is gevestigd in Tiel. Tiel ligt op 54 kilometer afstand van Amersfoort. Wil jij je sloopauto verkopen aan een autosloperij in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort? Geen probleem! Wij halen jouw sloopauto namelijk in Amersfoort op en zorgen voor de rest.

   Heb je vragen of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Vul dan het formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

   Benny Reuvers Directeur

   Benny Reuvers

   Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op.

   Laat je gegevens achter

   Door in te dienen ga ik akkoord gecontacteerd te worden